Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk-lányok, akinek volt eddig barátság extrákkal viszonya, nem lett sose rossz vége?
Figyelt kérdés
23l2019. aug. 5. 11:32
2/15 anonim válasza:
belémszeretett - rossz vége lett
budapesti férfi
4/15 anonim válasza:
Rossz vége lett de nem köztünk volt próbléma hanem az élet így hozta!
5/15 anonim válasza:
De rossz vége lett. Sokat képzeltem bele mint ami volt is valójában köztünk, és sokat szenvedtem miatta.
L
6/15 anonim válasza:
Szerencsére nem volt ilyen, csak jó kommunikáció kell hozzá ^_^
7/15 anonim válasza:
A legutóbbinál a lány többet látott bele, de ez az én hibám is volt, mert időnként félreérthetően viselkedtem.
8/15 anonim válasza:
Normális felnőtt emberek módjára kezeltük a helyzetet így semmi negatív nem volt benne.
Egyikünk se akart többet a másiktól mint szexet. És ez így volt jól
9/15 anonim válasza:
nekem volt egy ami 2 évig tartott, de semmi rossz nem lett belőle, mondjuk ez inkább annak tudható be szerintem, hogy nagy volt a körkülönbség
10/15 anonim válasza:
Háromszor volt ilyen kapcsolatom, egyiknek sem lett rossz vége, mindannyiszor az vetett véget hogy egyikünk komoly kapcsolatot talált. 25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!