Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem emlékszem, hogy lefeküdtünk-e?
Sziasztok!
Egy barátnőmnél volt lakásavató buli, több barát és kolléga is ott volt (egy helyen dolgozunk).
Én nem igen szoktam inni, de most gondoltam teszek egy kivételt és egy kicsit elengedem magam. Ezzel csak az volt a baj hogy már kb az első ital után szédültem, pedig csak egy koktél volt. Utána rémlik hogy adtak még több italt, rövidet is, mindent igazából... és beszélgettem egy sráccal aki egy külföldi kollégánk. Utána pedig Mintha elvágták volna, néhány emlékkép van meg de többre nem emlékszem. Reggel a kanapén ébredtem ruhában de bugyi nem volt rajtam. És ott volt mellettem a srác, kerdeztem mi az isten történt, nagyon rosszul voltam. Ő pedig röhögve mondta hogy hát megd-gott. Majdnem felpofoztam, mondtam hogy ez lehetetlen, a közelébe se mennék ilyen embernek (nőcsábász, folyton csajozik és már többször bepróbálkozott de egyértelműen elutasítottam).
Mondtam neki, biztos viccel de ez nagyon rossz vicc, ő pedig tovább mondta röhögve hogy nem vicc ész köszöni szépen az estét élmény volt.
Beszéltem barátnőmmel, ő azt mondta, ő is elég részeg volt de ő azt látta csak, hogy a kanapén ültem majdnem csukott szemmel, azt hitte hogy elaludtam. És a srác mellettem volt végig.
Most ilyenkor mi van?
Arra is gondoltam, raktak valakit abba a koktélba, mert nem létezik hogy ennyire kiüssön. És ha mondjuk tényleg nem voltam magamnál ez az állat meg úgy molesztált az úgy tudom erőszak?! Ezt ki lehet egyáltalán deríteni valahogy? Szinte senki nem emlékszik semmire. De én viszont szégyellem magam, soha nem kezdenék ilyen sráccal aki már a fél városon átment.
Kerestem azóta, írtam neki beszéljünk, azt írta vissza hogy ismétlést akarok-e meg egy röhögő emojit. Én ennyire azért nem tudok ezen nevetni.
Nem tudom mit lehet ebben az esetben tenni, próbálok emlékezni de csak homályos képek ugranak be.
Védekezésképtelen voltál,ez erőszak.
Ha még nem telt el 72 óra,akkor irány a nőgyógyász és eseményutánit kell kérned.
#21, olvass vissza, tablettát szed, nem kell esemény utáni.
Szexológusz, ha a pasi óvszerben dugta meg, akkor nem lesznek ondónyomok.
Kérdező, mit szeretnél? A nőcsábász akkor is terjeszthet rólad akármit, ha semmi se történt, csak a bugyidat húzta le, amikor merevrészegen aludtál. Beszélj vele, mondd meg, hogy a külföldi anyavállalat HR-esénél följelented, ha egy szót is visszahallasz. Ennél többet nem tehetsz, illetve azt, hogy soha többé ne akard vállalati bulin "egy kicsit elengedni magad". Az alkohol gátolja a homloklebenyt, ami azért felelős, hogy betartsuk a normákat, hogy ne engedjünk azonnal minden vágyunknak.
#19:
Nincs barátom, és nem azért szedek fogamzasgatlot hogy “fel legyek készülve”, anno a menstruaciom helyreállítása miatt kellett elkezdenem.
Ez nem szoba volt, én a nappaliban ébredtem. Nem hiszem hogy onnan elmentünk volna/elvittek volna másik szobába mert arra emlekszem hogy a kanapén ültem. És ott is keltem fel.
Sokan voltak a buliban, de nyilván nem fogok írni mindenkinek hogy láttak-e esetleg engem azzal a sraccal (mivel nem mindenki volt a barátom, nem mindenkit is értem olyan jól). Beszéltem egy haverjával a srácnak. Ő annyit irt, egymás mellett ültünk és én elvileg rá voltam dőlve a srác vállára. Ennyit mondott, ő aztán amikor elkezdtek szivárogni az emberek, lelépett.
Ha többre nem is jövök rá, annyi biztos, hogy többet nem keverem így az alkoholt, akar volt benne valami akar nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!