Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem emlékszem, hogy lefeküdtün...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem emlékszem, hogy lefeküdtünk-e?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy barátnőmnél volt lakásavató buli, több barát és kolléga is ott volt (egy helyen dolgozunk).

Én nem igen szoktam inni, de most gondoltam teszek egy kivételt és egy kicsit elengedem magam. Ezzel csak az volt a baj hogy már kb az első ital után szédültem, pedig csak egy koktél volt. Utána rémlik hogy adtak még több italt, rövidet is, mindent igazából... és beszélgettem egy sráccal aki egy külföldi kollégánk. Utána pedig Mintha elvágták volna, néhány emlékkép van meg de többre nem emlékszem. Reggel a kanapén ébredtem ruhában de bugyi nem volt rajtam. És ott volt mellettem a srác, kerdeztem mi az isten történt, nagyon rosszul voltam. Ő pedig röhögve mondta hogy hát megd-gott. Majdnem felpofoztam, mondtam hogy ez lehetetlen, a közelébe se mennék ilyen embernek (nőcsábász, folyton csajozik és már többször bepróbálkozott de egyértelműen elutasítottam).

Mondtam neki, biztos viccel de ez nagyon rossz vicc, ő pedig tovább mondta röhögve hogy nem vicc ész köszöni szépen az estét élmény volt.

Beszéltem barátnőmmel, ő azt mondta, ő is elég részeg volt de ő azt látta csak, hogy a kanapén ültem majdnem csukott szemmel, azt hitte hogy elaludtam. És a srác mellettem volt végig.

Most ilyenkor mi van?

Arra is gondoltam, raktak valakit abba a koktélba, mert nem létezik hogy ennyire kiüssön. És ha mondjuk tényleg nem voltam magamnál ez az állat meg úgy molesztált az úgy tudom erőszak?! Ezt ki lehet egyáltalán deríteni valahogy? Szinte senki nem emlékszik semmire. De én viszont szégyellem magam, soha nem kezdenék ilyen sráccal aki már a fél városon átment.

Kerestem azóta, írtam neki beszéljünk, azt írta vissza hogy ismétlést akarok-e meg egy röhögő emojit. Én ennyire azért nem tudok ezen nevetni.

Nem tudom mit lehet ebben az esetben tenni, próbálok emlékezni de csak homályos képek ugranak be.

2019. aug. 12. 22:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
16%
Miért lenne erőszak? Bocs de lehet nem emlékszel, de inkább te másztál rá a srácra, nem ő rád.
2019. aug. 12. 22:05
 2/23 anonim ***** válasza:
77%
Kicsit kamunak hangzik, de ha nem az remélem egy esemény utáni tablettát bevettél. Ha az megvan akkor igazából nagy bajod nem lehet a nemi betegségeken kívül, szóval ha nem derül ki tutira akkor azt is nézesd meg idővel.
2019. aug. 12. 22:06
 3/23 anonim ***** válasza:
68%
Részegen más az ember vélhetőleg megkettyintett
2019. aug. 12. 22:06
 4/23 A kérdező kommentje:

Nem kamu kérdés..

Én arra is gondoltam hogy csak kitalálta, és nem történt igazából semmi. Vagyis ezt remelem... ez még a jobbik eset.

Alapból szedek fogamzásgátlót szóval szerencsére az a probléma nem áll fenn.

Azt viszont kizártnak tartom hogy én másztam rá. Nekem nem is tetszik, mindig is távol tartottam magam tőle, a dumája is idegesít. Tudom hogy részegen máshogy viselkedik az ember, de ezt akkor se akarom elhinni

2019. aug. 12. 22:12
 5/23 anonim ***** válasza:
34%
Könnyűvérű voltál, és most a becsületed megőrzése érdekében kijátszanád az erőszakolókártyát is akár? Na ezért bukott meg a #metoo is.
2019. aug. 12. 22:16
 6/23 anonim ***** válasza:
10%

A tipikus önfelmentés szánalmas, buta iskolapéldája.

Már mindenki hibás, a pia, a piába kevert állítólagos kábszer, a csajozógép, a kihagyó memóriád, csak éppen te nem.

Rossz hír: de...csak te.

1. Senki nem kérte, hogy igyál a buliban (főleg ha nem szoktál.)

2. Ha kábszer lett volna benne, csak te kaptál? Más csaj nem panaszkodott erre? Valóban ennyire különleges lennél?

3. Csak lekerült az a bugyi valahogy. Egy bulizó csapatban csak feltűnt volna egy nemi erőszak. De ez sem tűnt fel.

És még erőszakot is kiáltasz?

Röhejes, szánalmas vagy. Ne haragudj, de ha megteszed, sem érdekel. Minden körülmény hibás volt és minden résztvevő személy kicsit vagy nagyot hibázott. Csak te nem. Hát hogyne! :-))))

F, 41

2019. aug. 12. 22:19
 7/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy mi történt! Kérdés volt, hogy annak minősülhet-e. Nem akarok én semmit se kijátszani, de biztos vagyok benne hogy ő mászott rám. Azért kicsit idegesítő a tudat hogy lehet hogy magamnál sem voltam és ő meg rám mászott. Ráadásul én tényleg nem vagyok a ribi a buliban, bulizni is alig járok, soha nem feküdtem még le idegennel.
2019. aug. 12. 22:22
 8/23 A kérdező kommentje:
És nem azt mondtam hogy bedrogoztak. Ez is csak egy lehetőség volt, mert bár valóban nem szoktam inni, amikor nagy ritkán elmegyünk koktélozni a lányokkal nem szoktam így szédülni tőle.
2019. aug. 12. 22:24
 9/23 anonim ***** válasza:
68%

Hát most mégis megtetted. Ami megtörtént megtörtént, túl kell lépni, máskor ésszel bulizol és iszogatsz. Ennyi.

Akár az is lehet, hogy míg ki voltál ütve, lehúzta a bugyidat, hogy aztán ezekkel a szövegekkel szivasson hetekig. Ha így lenne, azt mondanám, van humora a csávónak :D

2019. aug. 12. 22:26
 10/23 anonim ***** válasza:
96%
Amúgy srácok, ha egy részeg nőt megfektettek az nemi erőszaknak minősül, mivel a nő nem volt beszámítható, tudatán kívül volt.
2019. aug. 12. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!