Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem tudok közeledni a lányokhoz?
Nagyon távolságtartó vagyok. Nem tudom hogy hogyan közeledjek feléjük. El sem tudom azt képzelni hogy milyen lehet az ha szeretek egy lány és csókolózunk, kézen fogva megyünk, szexelünk. Nekem az olyan hihetetlen dolog.
Most volt egy lány aki nagyon tetszett, kicsit beszélgettünk, de még az hogy megfogom a vállat az is annyira hihetetlen lenne. Pedig nagyon érztem a késztetést de nem megy, nem tudok senkihez sem közel kerülni, na meg persze hogy ő annyira nem volt érdeklődő.
Igazából már nem vagyok szűz, de olyan lánnyal történt akit nem annyira ismertem, így "lazább" voltam, de egy olyan lányt akit ismerek, szeretek, azzal olyan elképzelhetetlenek ezek dolgok.
Miért van ez?
Bár lehet ha lenne egy lány akivel kölcsönös szeretjük egymást, és megbízunk egymásban akkor lehet hogy teljesen természetesen jönne minden, de így most nekem nagyon elképzelhetetlen. Főleg ezzel a lánnyal akivel próbáltam ismerkedni, mivel nem láttam azt rajta hogy vonzódik hozzám, meg mivel kicsit más természetűek vagyunk (én inkább ilyen visszafogottabb, szolidabb, ő meg pont az ellenkezője) de első látásra nagyon bejöttünk egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!