Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bikinis van meztelen képet érdemes magamról megosztani, ha partnert keresek?
Figyelt kérdés
Tehát mutassak meg mindent egyből, vagy ne?2019. aug. 11. 12:47
1/15 anonim válasza:
Nem javasolnám rögtön a közepibe, meztelent megosztani.
2/15 anonim válasza:
Nekem megmutathatnád mindkettőt :DD (egyébként volt már olyan barátnőm akivel nem ismertük egymást csak snapen "véletlenül" nekem is elküldte a meztelen képét utána arc nélkül ilyesmit küldözgettünk egymásnak hetekig mire elmentünk találkozni és együtt voltunk fél évet :D
3/15 anonim válasza:
Meztelent semmiképp! Hagyj valamit a fantáziánknak is! 😁 Bikinis... ? Hát, nem is tudom! Én biztos örülnék neki, ha látnám az illető lány formáját, alakját ;-) Kit, mit, milyen partnert keresel? Hátha pont én vagyok, aki kell neked!? :-)
48Ffi
4/15 anonim válasza:
ha a rosszlanyokon hirdeted magad akkor mindenképpen
5/15 anonim válasza:
Ne mutass meg mindent egyből!
Lány
6/15 anonim válasza:
nekem küldhetsz mindkettőből,khmmm csak az objektivitás végett. ha eldöntöttem melyik előnyösebb közlöm veled :D
7/15 anonim válasza:
Attól függ. Küldj nekem néhányat, akkor meg tudom mondani, hogy érdemes-e.
8/15 anonim válasza:
Ha elég bátor merész vagy, akkor egyből a közepébe, meztelen kép.
10/15 anonim válasza:
hová jut így a világ? az ember jóhiszeműen segíteni akar,erre lepontozzák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!