Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy érzem mostanában, hogy csak szexkapcsolatra vágyom, akkor hol kellene keresnem?
Figyelt kérdés
23 éves nő vagyok.
Komolyabb kapcsolat is szóba jöhetne nyilván, ha úgy alakulna, de nagyon jól érzem magamat egyedül, azt nem igénylem, hogy valakivel annyira sokat legyünk együtt.
2019. aug. 10. 10:41
11/16 Töki30 válasza:
Szia. Ismerkedhetünk! Írj privit és mindent megbeszélünk!
12/16 anonim válasza:
Hát csak nincsenek szegediek köztük.
13/16 anonim válasza:
Én is szexkapcsolatot keresek.
Az meg, hogy nincs itt vagy van jó pasi, illetve nem kamus nő?
Ki tudja?
Mindenkinek más a jó...
40f
14/16 anonim válasza:
Este sétálsz a belvárosban vagy beülsz valahova. Nő létedre könnyű.
15/16 mikeXxX válasza:
Már ne is haragudj de én 23 évesen minden nap más lányt kaphattam volna így valami tuti nem százas veled ha nincs erre senkid !
40f
16/16 A kérdező kommentje:
Igen, kaphatnék, de milyeneket. :D Nem állok össze bárkivel.
2019. aug. 10. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!