Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha a párodnak túl kicsi a mérete, s nem Tud kielégíteni emiatt? 21/L
Figyelt kérdés
2019. aug. 10. 08:24
21/27 anonim válasza:
Ha valóban 16/4,5 az egy teljesen átlagos jó méret. Ha ilyen nevetséges kicsi és vékony mikro 12/3,5cm lenne, akkor megérteném, hogy semmit sem érzel belőle.
23/27 anonim válasza:
Mit lehet tenni? Fájó szívvel búcsút inteni. Lehet persze különböző praktikákkal időt nyerni, de ez csak meddő gatyázás. A vége úgyis szakítás lesz. Nem lehet leélni egy életet úgy, hogy mindig elő kell készülni az együttlétre, hogy mindig külön programként kell beépíteni a napi ritmusba.
24/27 anonim válasza:
Ujjazni és nyalni akkor is tud!
25/27 anonim válasza:
Nálam volt ilyen. Csak ő nyalni se akart, mert "fájt a nyaka", nem hogy hajtogatott volna, vagy lett volna 69...
Ráadásul kb 2 pózt tudott/akart csinálni, azt is úgy, hogy 20 perc alatt 4x kellett felszopni. Nem tudom hány centi volt, de ha nem én voltam fölül, nem sokat éreztem belőle.
26/27 anonim válasza:
Az orgazmushoz nem feltétlen kell a dákó! Tapasztalatlanok vagytok!
27/27 anonim válasza:
Nem csak "tegnap" volt ez a kérdés, hanem már máskor is, hetekkel, hónapokkal, évekkel ezelőtt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!