Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az már egy perverzió ha paromról titokban készítek szexvideókat? Fiú 30
Figyelt kérdés
Nem osztom meg sehol, senkivel.2019. aug. 8. 06:58
1/11 anonim válasza:
nem, ez mar szemelyi jogok megsertese. ez nem perverzio, hanem betegseg. illetve a bunteto torvenykonyv szerint 2-3 ev szabadsagvesztes.
2/11 anonim válasza:
Az nem perverzió, de törvényellenes. Ha megosztod akkor bűncselekmény.
3/11 anonim válasza:
Ez torvenyellenes tevekenyseg,az o engedeje nelkul ne tedd.
4/11 anonim válasza:
Nem mondanám perverziónak, de ha nem tud róla a párod, akkor megütheted ezzel a bokádat.
N
6/11 anonim válasza:
Nem perverzió
Hanem BŰNCSELEKMÉNY
mert a beleegyezése nélkül csinálod.
Másrészt ez rohadtul tapló dolog.
26N
8/11 anonim válasza:
Én Málna válaszaiba (egyébként tök igaza van )lassan beleszeretek a keresetlen és kedves egyszerűségébe :) F46
9/11 anonim válasza:
próbáljatok meg együtt csinálni, ez a titokban dolog kicsit már gáz. Szerintem a párod is benne lenne apró dolgokban (fotózás, 1-1 kicsi videó) és utána lehet több is.
10/11 anonim válasza:
Perverziónak nem mondanám, de nagyon undorító dolog. Ha én lennék a párod és megtudnám, ott helyben szakítanék veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!