Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudni akarnátok róla, hogy a barátnőtök titokban maszturbál?
Együtt élünk a párommal.
Rengeteget dolgozunk mindketten, emellett edzeni járunk heti 5x, így sokszor nincs időnk egymásra. Eléggé megritkult az szex az utóbbi hetekben, én pedig szoktam maszturbálni a zuhany alatt. Bár ezt inkább csak gyors élvezetnek nevezném, mert csak vízsugárral izgatom a csiklóm.
Viszont a minap, akkorát élveztem, hogy összecsuklottam a zuhany alatt és bevertem a fejem a csaptelepbe, ami felvágta a homlokom és kórházba kellett mennünk. Persze én aztmondtam, hogy véletlenül elcsúsztam a szappanos vízben.
Elmondjam neki, hogy igazából az orgazmus miatt vertem be a fejem vagy nagyon megsértődne?
Férfiak, ti mit szólnátok ehhez?
A párom nem nagyon híve az önkielégítésnek, jobb szereti, ha ő elégíthet ki.
Amikor ez történt munkából szaladt haza hozzám, miután felhívtam.
25/N és 25/F
Nálam semmi gond nem lenne ha egyedül masztiznál, mert én is szoktam önkielégíteni a feleségemmel való szeretkezésen kívül. Sőt titokban sem kellene csinálnod, mert izgat, ha ilyenről "mesélnél", de a leges legjobb az lenne, ha együtt járnánk, hogy mellém bújva masztiznál.
Összegezve: ha szereted magadat kényeztetni, akkor ezt mondd el a pasidnak. Sokkal jobb öszinte és nyílt kapcsolatban élni, ahol szabadon felvállalhatod a tetteidet :)))
Nem az volt a kérdés, hogy milyen a párkapcsolatunk, pláne nem az, hogy ennyiből eldöntsétek, hogy halott e a kapcsolat avagy sem.
A kérdés arra irányult, hogy a férfiak mit szólnának hozzá, szóval köszi az offot.
Ha csak ez érdekel...
Én nem bánnám,ha masztiznal barátnőmként. A feleségem,csak nagyon ritkán tudom rávenni,h nyúljon magához miközben szexelünk.
De ha nélkülem tenné,sem zavarna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!