Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől lesz egy fiú/férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz egy fiú/férfi szexuálisan vonzó?

Figyelt kérdés
2019. aug. 7. 23:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%

Kell lenni egy jo kisugarzasnak,pl nem elhizott,kicsit izmos,szenvedelyes.

Legalabbis szerintem igy lehet,lanyoknal is hasonlo a szitu.

2019. aug. 7. 23:18
 2/15 anonim ***** válasza:
13%
pénz
2019. aug. 7. 23:21
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
Pemztol senki se lesz szexualisan vonzo ...:D csak a penzes pasikat tobb lany keresi meg.
2019. aug. 7. 23:24
 4/15 anonim ***** válasza:
89%
A tekintete. Az be tud indítani. :)
2019. aug. 7. 23:34
 5/15 anonim ***** válasza:
92%
Magabiztos kisugarzas, egeszseges sportos test, mosoly:)
2019. aug. 7. 23:43
 6/15 anonim ***** válasza:
93%
Ha árad belőle a tesztoszteron, ughhh
2019. aug. 7. 23:45
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ápolt, sportos külső, számomra szimpatikus arc, jó illat, ha megvan a kémia, és van valami különleges a hangjában.
2019. aug. 8. 00:02
 8/15 anonim ***** válasza:
85%

Mindenkinek mástól... azért persze ne árt, ha van megjelenése, úgymond "fellépés", kisugárzása, ápolt, normális, kultúrált, udvarias.

S egy idézettel élve: a Nőknek nem tetszik sem a ripacskodó majom, sem félénk kiskutya, azt szeretik ha csendben lépdel mellettük a tigris.

2019. aug. 8. 00:08
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

big dick energy 😀

na jó nem

nekem ezek: kisugárzás, önbizalom (!),legyen azért izmos, meg ne legyen vékony (nekem ez a férfias test), és jó ha humora van az valamiért nekünk lányoknak nagyon bejön :D

2019. aug. 8. 00:15
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon fontos egy pasinál az önbizalom. Ha látom hogy egy pasi tutyimutyi nem tudok rá potenciális jelöltként nézni, akármilyen dögös is. Legyen nálam magasabb, illetve látszon rajta hogy sportol/gyúr. Szeretem ha egy pasinak jó "markolnivaló" válla van. Ha fel akar szedni, akkor szeretem ha van egy jó dumája, fellépése, kisugárzása. Ha csak szexelni akarok, akkor ezeket veszem figyelembe. Persze egy kapcsolathoz több kell..
2019. aug. 8. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!