Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek milyen fertőzése volt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen fertőzése volt a legdurvabb amit elkapott?

Figyelt kérdés
2019. aug. 7. 23:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
24%

Sokszor kaptam már el fertőzést, mindenfélét. De nem szexuális úton.

Szeretnék olyan különleges ismeret birtokában lenni, hogy ízleléssel és szaglással diagnosztizáljam az összes hüvelyi betegséget.

Ehhez persze tapasztalatra és visszacsatolásra van szükségem.

Mivel még nem praktizálok nőgyógyászként, így más módját találtam meg a nagyobb mennyiségű minta beszerzésére.

Női mosdók szemeteséből szedem ki a tisztasági betéteket. Megszagolom és megízlelem őket, majd a makkomat és hímvesszőmet is bedörzsölöm a talált váladékkal. Az utolsó lépés elengedhetetlen ahhoz, hogy párosítani tudjam az ízeket és szagokat a betegségekhez, már ha orvoshoz kell fordulnom. Ha elkapok valamit, akkor megtudom, hogy az adott ízhez és szaghoz milyen betegség társul. Ha nem, akkor természetesnek tudom be a minta anyagot.

Szóval felsorolni is nehéz mennyi fertőzést kaptam el eddig. Ezzel együtt valószínűleg nálam senki sem ízlelt és szagolt több női nemi szervet (közvetve). És a péniszem is rengeteg hüvely nedvével, váladékával érintkezett már.

Természetesen a friss minta a legjobb, ilyenkor gyakran archoz és testhez is tudom kapcsolni őket.

De ezt ti úgysem fogjátok megérteni. Pedig nagyszerű és korszakalkotóan előremutatóak a fáradozásaim.

2019. aug. 8. 09:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Több mint 1 évig tartó gombás fertőzés
2019. aug. 8. 13:52
 13/13 anonim ***** válasza:
51%

Na így akarjon szexelni vagy partnert keresni az ember.

Tiszta fertő .

2019. aug. 8. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!