Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életetek legdurvább szexuális élménye?
Figyelt kérdés
Amire nem vagytok büszkék, szégyenlitek esetleg vagy egyszerűen izgalommal gondoltok vissza rá.
Kort és nemet is írjatok amikor történt :)
2019. júl. 23. 08:19
1/13 anonim válasza:
Felcsatolhatossal dugtam meg egy fiut. Nem bantam meg,izgi volt. 18/L
2/13 anonim válasza:
Olyan nincs amire nem vagyok büszke, mivel előbb gondolkodom és csak aztán cselekszem. Igazából annyira nem durva a sztori, de jó emlék marad. Amerikába repülünk 2 átszállással ès szexeltünk mind a két repülőn, aztán a szállodában, majd éjszaka a tengerben. 29/L
3/13 anonim válasza:
Hagytam egy domináns, szadista lánynak, hogy azt csináljon velem amit akar.
4/13 A kérdező kommentje:
És mit csinált veled?
2019. júl. 23. 08:31
5/13 anonim válasza:
Leszoptam egy nagyon kövér pasit.
6/13 anonim válasza:
Egy kétszer olyan idős pasinak (25-50) hagytam, hogy kinyaljon.
7/13 anonim válasza:
Szilveszteri buli után az akkori barátnőm anyjával.
8/13 anonim válasza:
Repülőn egy vad idegen 👽 nő leszopott, egymás mellett ültünk úgy.
Dolgozni mentem egy lakásba, a férj a másik szobában volt miközben én a feleségét vadul kefeltem. Életem legjobb és legizgalmasabb szexet volt.
9/13 anonim válasza:
Olyan hevesen csinalta baratom hogy misszionarius pozban kicsuszott msjd teljes erejevel benyomta a popsimbs
10/13 anonim válasza:
Amikor unokatesóm erőszakkal megdugott...mai napig szégyenlem és egyáltalán nem izgatóan gondolok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!