Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Unoka tesommal szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unoka tesommal szex?

Figyelt kérdés

Én: 19/F ő:22/L

Múlt szombat este el mentünk egy buliba és nagyon részegek voltunk. És mind össze ennyire emlékszek meg még az esetből Kissebb foltokban mint pl:hogy haza sétáltunk és rohogcseltunk és ilyesmi részletekre. Arra ébredtem hogy az ágyban fekszik mellettem bugyi nélkül csak melltartóba én meg teljesen pucéran

Ő se meg én se tudjuk hogy még történt-e de ha még is lehet valami következménye?

2019. aug. 7. 17:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet következménye, például egy gyerek.
2019. aug. 7. 17:46
 2/14 anonim ***** válasza:
75%

Jogi következménye nem.

De anyád helyében én jól felképelnélek.

2019. aug. 7. 17:47
 3/14 A kérdező kommentje:
Hát nagyon remélem hogy nem. Legalább gumit használhattunk volna vagy valami.
2019. aug. 7. 17:48
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Egy nő álmában is képes levetkőzni, mire felébred azt sem tudja hogyan került le róla bugyi...
2019. aug. 7. 17:50
 5/14 A kérdező kommentje:
Nagyon félek hogy terhes lett nagyon remélem hogy nem mert akkor nekem annyi
2019. aug. 7. 18:00
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Bocs de a csaj nem vett be esemeny utanit egy ilyen akcio utan???

Raadasul o mar 22 eves nulla felelossegvallalassal? Mi van veletek tejoeg

2019. aug. 7. 18:03
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom mert miután fel ébredt nagyon zavarba voltunk és inkább haza ment azóta nem beszéltünk nem írt hogy mi van meg semmi pedig én már írtam neki többször is de azt jelzi hogy nem látta
2019. aug. 7. 18:07
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Most mondhatnám, hogy ez egyes népcsoportoknál ez normális, sőt jobb mint az "anyu és apu testvérek" szitu, de ez meg olyan Habsburg dolog, mármint az unokatestvér..
2019. aug. 7. 18:38
 9/14 anonim ***** válasza:
Belefér.
2019. aug. 7. 19:15
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Namármost:

1, Nem lett gyerek. Kb 1,5 hét múlva a teszt kimutatja. Megbeszélitek a dolgot, aztán élitek életeteket, ahogy szeretnétek. (Akár folytatjátok, akár csak maradtok rokonok)

2, Lett gyerek. Kb 1,5 hét múlva a teszt kimutatja.

Akkor vagy megtartjátok, összejöttök, házasság, stb, vagy elvetetitek.

Megbeszélitek a dolgot, aztán élitek életeteket, ahogy szeretnétek. (Akár folytatjátok, akár csak maradtok rokonok)

Nagyjából ezek a lehetőségek.

2019. aug. 7. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!