Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unoka tesommal szex?
Én: 19/F ő:22/L
Múlt szombat este el mentünk egy buliba és nagyon részegek voltunk. És mind össze ennyire emlékszek meg még az esetből Kissebb foltokban mint pl:hogy haza sétáltunk és rohogcseltunk és ilyesmi részletekre. Arra ébredtem hogy az ágyban fekszik mellettem bugyi nélkül csak melltartóba én meg teljesen pucéran
Ő se meg én se tudjuk hogy még történt-e de ha még is lehet valami következménye?
Jogi következménye nem.
De anyád helyében én jól felképelnélek.
Bocs de a csaj nem vett be esemeny utanit egy ilyen akcio utan???
Raadasul o mar 22 eves nulla felelossegvallalassal? Mi van veletek tejoeg
Namármost:
1, Nem lett gyerek. Kb 1,5 hét múlva a teszt kimutatja. Megbeszélitek a dolgot, aztán élitek életeteket, ahogy szeretnétek. (Akár folytatjátok, akár csak maradtok rokonok)
2, Lett gyerek. Kb 1,5 hét múlva a teszt kimutatja.
Akkor vagy megtartjátok, összejöttök, házasság, stb, vagy elvetetitek.
Megbeszélitek a dolgot, aztán élitek életeteket, ahogy szeretnétek. (Akár folytatjátok, akár csak maradtok rokonok)
Nagyjából ezek a lehetőségek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!