Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a tesommal?

Figyelt kérdés

16 éves , sose volt még barátja , sosem csókolózótt, még nem sexelt.

Túl művész lélek , minden idejét rajzolással tölti , utálja az embereket, szar zenéket halgat (metalt, rockot)

vallás bu*i , nagyon beteg és bolond.

a suliban agyon szekálták mert okos és látszik rajta , meg akarták verni és elijesztette őket azzal hogy meg fogja őket átkozni.

Segítsetek , mert nagyon gáz így nekem is ,hogy ő a testvérem ..

Hogyan birjam rá a pasizásra és arra h járjon el velem bulizni és nőlje ki ezeket a vallási baromságokat.

2014. aug. 19. 23:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%
bocsánat....ő legalább zenét hallgat nem valami zajt -.-
2014. aug. 19. 23:11
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Inkább szétkurattatnád tesód, csak hogy neked jobb legyen? Figyelj, ha neki úgy jó, ahogy most van, akkor feleslegesen erőlködsz te bármivel is, nem fog megváltozni. Max képen nevet.
2014. aug. 19. 23:17
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
1. Miota gaz rockot es metalt hallgatni?? 2. 16 evesen nem ciki, hogy meg nem volt senkije. 3. Te egy onzo kis seggdugasz vagy, csak magaddal torodsz es nem is erte aggodsz.
2014. aug. 19. 23:17
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus..

16 évesen én is ilyen zenéket hallgattam, színötös voltam, és nem szexeltem, ilyet! Akkor smároltam először.

Tényleg tiszta gáz, hogy a tesód nem egy tini r_banc és mellette még okos is..

Szép generáció készül felnőni.. veled az élen..

Egyébként pedig nem tudom hány éves vagy, de 16 évesen teljesen normális viselkedést produkál.

25/l

2014. aug. 19. 23:26
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Úgy szeretné élni az életét, ahogy ő akarja. Egyébként ez mind tök jó! A rockzenénél nincsen jobb, ha meg tanul és rajzol, azok meg nagyon előnyösek lehetnek nála. És én is utálom az embereket, talán azért, mert őt is és engem is folyton bszt.-nak... Ilyenek a művész felfogású emberek élete.
2014. aug. 20. 00:17
 6/17 Vad-Ász ***** válasza:
100%

Nekem bejön a tesód (igy amiket hallok róla),legalább ki mer állni a sorból!

-

KÉRDEZŐ?

Te a tesód huga vagy?vagy a nővére?

ugyértem te vagy a fiatalabb aki már sexelt , drogozott , smárolt , meg miden pénteken bulizik?

2014. aug. 20. 00:27
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért utálja az embereket, mert senki sem érti meg. Legalább a saját testvére próbálhatná megérteni, semmi rosszat nemírtál róla. Az, hogy valaki nem olyan mint a tobbiek még nemjelenti azt hogy ciki...sőt
2014. aug. 20. 00:28
 8/17 A kérdező kommentje:

1 évvel fiatalabb vagyok.

de még ha a zenétől eltekintünk , nagyon rosszúton megy.

Azért utálják , mert ő is utálja őket...

egyfolytában fekete ruhákban mászkál és tele van szimbólumokkal.

A legjobban ami aggasz az a vallása. legalább annyira akarom rávenni , hogy felejtse el ,mert nem létezik!

2014. aug. 20. 10:25
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy ember sem azért született meg, hogy neked megfeleljen. Adj magadnak 5-10 évet, majd rájössz.

Ha te szeretsz bulizni, akkor menj. De ahogy téged sem lehetne rávenni, hogy tesód klónja légy, ő is ki tudja alakítani a saját stílusát a segítséged nélkül.

2014. aug. 20. 11:20
 10/17 lexa00.1 válasza:
100%
A tesód egy normális lány, ami becsülendő ebben az elbaszott generációban... A vallása pedig nem rád tartozik, de amúgy is, egy TESTVÉR támogassa, ne pedig itt kérjen tanácsot arra, hogy hogyan változtasson meg egy családtagot...
2014. aug. 20. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!