Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj a tesommal?
16 éves , sose volt még barátja , sosem csókolózótt, még nem sexelt.
Túl művész lélek , minden idejét rajzolással tölti , utálja az embereket, szar zenéket halgat (metalt, rockot)
vallás bu*i , nagyon beteg és bolond.
a suliban agyon szekálták mert okos és látszik rajta , meg akarták verni és elijesztette őket azzal hogy meg fogja őket átkozni.
Segítsetek , mert nagyon gáz így nekem is ,hogy ő a testvérem ..
Hogyan birjam rá a pasizásra és arra h járjon el velem bulizni és nőlje ki ezeket a vallási baromságokat.
Jesszus..
16 évesen én is ilyen zenéket hallgattam, színötös voltam, és nem szexeltem, ilyet! Akkor smároltam először.
Tényleg tiszta gáz, hogy a tesód nem egy tini r_banc és mellette még okos is..
Szép generáció készül felnőni.. veled az élen..
Egyébként pedig nem tudom hány éves vagy, de 16 évesen teljesen normális viselkedést produkál.
25/l
Nekem bejön a tesód (igy amiket hallok róla),legalább ki mer állni a sorból!
-
KÉRDEZŐ?
Te a tesód huga vagy?vagy a nővére?
ugyértem te vagy a fiatalabb aki már sexelt , drogozott , smárolt , meg miden pénteken bulizik?
1 évvel fiatalabb vagyok.
de még ha a zenétől eltekintünk , nagyon rosszúton megy.
Azért utálják , mert ő is utálja őket...
egyfolytában fekete ruhákban mászkál és tele van szimbólumokkal.
A legjobban ami aggasz az a vallása. legalább annyira akarom rávenni , hogy felejtse el ,mert nem létezik!
Egy ember sem azért született meg, hogy neked megfeleljen. Adj magadnak 5-10 évet, majd rájössz.
Ha te szeretsz bulizni, akkor menj. De ahogy téged sem lehetne rávenni, hogy tesód klónja légy, ő is ki tudja alakítani a saját stílusát a segítséged nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!