Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj a tesommal?

Figyelt kérdés

16 éves , sose volt még barátja , sosem csókolózótt, még nem sexelt.

Túl művész lélek , minden idejét rajzolással tölti , utálja az embereket, szar zenéket halgat (metalt, rockot)

vallás bu*i , nagyon beteg és bolond.

a suliban agyon szekálták mert okos és látszik rajta , meg akarták verni és elijesztette őket azzal hogy meg fogja őket átkozni.

Segítsetek , mert nagyon gáz így nekem is ,hogy ő a testvérem ..

Hogyan birjam rá a pasizásra és arra h járjon el velem bulizni és nőlje ki ezeket a vallási baromságokat.

2014. aug. 19. 23:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én verset írok és elmélkedem.

A zenei ízlésem hasonlít a nővéredéhez.

Ez teljsen normális, és becsülendő, hogy a nővéred nem egy szétkoouúrt robanc.

A világnézete az ő dolga, én személy szerint a saját elméleteimben hiszek, Ő abban hiszik.

Az relatív, hogy beteg és bolond-e. Kinek a szemében beteg és kinek a szemében bolond? Valaki szemében nem.

Sajnálom, hogy a nővérednek ilyen kis szutyok seghdugasz testvére van! 15/L

2014. aug. 20. 17:14
 12/17 anonim ***** válasza:
66%
A rajzolás jó.De te nem vagy normális...a rock és a metál nem jó?Az a zene, nem ez a mai tuctuc zene.Te egy retardált vagy.
2014. aug. 21. 01:56
 13/17 Vad-Ász ***** válasza:

A zenei világa mindenkinek más-más.Ezt nem birod megváltoztatni.

A rajzolással nincs semmi baj(feltéve ha baromi jól rajzol)

--Hogy érrted,hogy vallás b*zi?

Miért baj ,hogy ha valaki okos?

2014. aug. 21. 08:47
 14/17 anonim válasza:
Szia :) szerintem a tesód biztos jófej... és amúgy meg nem az a lényeg amit a többiek mondanak róla... a lényes az lenne igazából hogy te megvéded és elfogadod ahogy van...
2014. aug. 21. 17:06
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A tesóddal semmi. Veled inkább.
2014. aug. 21. 17:29
 16/17 anonim ***** válasza:
Mekkora kis suttyo vagy. Azert mert nem felel meg a te normaidnak h nem all be a sorba nem egy kis tiniribi azert mar ciki? Te vagy a ciki ember vedd mar eszre magad.
2015. jan. 18. 20:51
 17/17 Vad-Ász ***** válasza:
próbáld magad a helyébe képzelni és rájössz az élet milyen is valójában
2015. jan. 18. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!