Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ehhez mit szólnátok lányok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ehhez mit szólnátok lányok?

Figyelt kérdés

Ha lenne egy faszi, aki odamegy hozzátok egy bárban, parkban stb, és elkezd veletek beszélgetni. Magas, helyes, izmos, kifinomult az intellektusa, gazdag a szókincse, majd amikor már nagyon odáig vagytok érte, akkor elmondaná, hogy:

"Kedves lánynak tűnsz. Kár hogy ilyen istentelenül kövér vagy"

2019. aug. 7. 13:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Levegőnek neznélek az életem tovabbi részeben 😍

Pofozas ? Ugyanmar, nem ernek hozza egy ilyen lelkileg szánni való "emberhez"

Am. Biztos kicsi a kukaca azert bant meg masokat :)

2019. aug. 11. 17:40
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hogy mikropéniszes. Csak az ilyen sérült, önbizalomhiányos pasik bántanak meg direkt nőket.

Soha nem kellettek senkinek a mikropéniszük miatt, kialakult a kisebbségi komplexus, ez pedig hozta magával a nőgyűlöletet. És kibe lehetne egyszerűbb belerúgni, mint egy túlsúlyos nőbe?

Azt kell mondani az ilyen gyökérnek, hogy én még lefogyhatok, neked viszont sajnos már nem fog nagyobbra nőni a farkad.

2019. aug. 11. 17:47
 13/14 A kérdező kommentje:
Teljesen rendben van a péniszem mérete. Micsoda ostoba, alaptalan feltételezések. Kőztudott, h a hájasak (99%) SOHA nem fogynak le. Ha mégis, akkor meg -az amúgy is lógó- zsírzacskójuk annyira megereszkedik, h sztár-sebészek sem csinálnak abból értékelhető mellet
2019. aug. 11. 17:58
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Akárhogy is, boldog ember nem lehetsz. Ezért vagy szánnivaló.

Mert aki boldog, az nem foglalkozik másokkal egyáltalán, nemhogy még direkt arra megy hogy megbántson bárkit is bármi miatt.

Aki viszont boldogtalan, elégedetlen és frusztrált, az azért szeret másokat (nagyon gyerekes módon) bántani, mert zavarja hogy nem mindenki érzi magát annyira nyomorultul mint ő. Ez a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" effektus.

Tudom én hogy megy ez, voltam már én is nagyon boldogtalan, meg nagyon boldog is. És amikor boldog voltam, akkor pont nem érdekelt hogy ki milyen, meg ki hogy néz ki, meg ki hogy éli az életét. Mindenkire mosolyogtam, mert egyszerűen ez sugárzott belőlem. Ha viszont padlón van az ember, akkor zavarja mások boldogsága. Sajnos ilyen mocsok az emberi természet.

Itt a gyk-n is azok trollkodnak meg bunkóznak másokkal, akik boldogtalanok, frusztráltak. Így próbálják levezetni a stresszt, mert nincs más opciójuk.

2019. aug. 11. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!