Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok hozzá, ha egy srác ezzel a szöveggel akarna benneteket meghódítani? .
Figyelt kérdés
Tudom,nem vagyok egy Mel Gibson,de nyárra kigyúrom a mellizmom?
18/F
2019. aug. 5. 21:47
1/41 anonim válasza:
Felhívnám a rendőrséget, hogy megszökött egy beteg.
2/41 anonim válasza:
Nagyon gáz. Sztem csak nevetnék egy nagyot.
3/41 anonim válasza:
Rohognek es visszautasitanam
Tobb eselyed lesz ha normalis szoveggel probalkozol
(23L)
4/41 anonim válasza:
Mel Gibson anyám álompasija, nem az enyém.
Értem, hogy szóvirág, de annak meg erőltetett.
nem jön be.
5/41 anonim válasza:
Nekem tetszik ez a poén, kezdésnek jó.
6/41 anonim válasza:
Ezt nem a PUA táborban tanultad?
Szerintem hívnák a mentőket; egy újabb bérlő a diliházban.
8/41 anonim válasza:
Abszolút meghódítana. Odajönne, elmondaná a versikét, és az övé lennék. Nem tudnék ellenállni.
9/41 A kérdező kommentje:
Es ez milyen,ez jo?Gyere hozzám,úgy várom már,lesznek gyerekek meg szép nagy ház.
Ez milyen?
2019. aug. 5. 21:54
10/41 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=pgez0ygSxCk Ebből a számból vette :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!