Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok hozzá, ha egy srác ezzel a szöveggel akarna benneteket meghódítani? .
Figyelt kérdés
Tudom,nem vagyok egy Mel Gibson,de nyárra kigyúrom a mellizmom?
18/F
2019. aug. 5. 21:47
31/41 anonim válasza:
Az vagyok aki, azt úgy érted az vagy, aki lopott szövegekkel csajozik?
Mert akkor jó, végre önmagad adod.
32/41 A kérdező kommentje:
Mert akkor h megis?Gyere,megdugnalak?Vagy?
2019. aug. 5. 23:08
33/41 anonim válasza:
Aranyos lenne. :) Szerintem nekem tetszene. :)
34/41 anonim válasza:
Tisztázzuk:
NINCS olyan egysoros szöveg, amitől egy nő letolja a bugyiját.
És a legegyszerűbb, ha azt mondod, hogy megláttalak, csodszép vagy, és szeretnélek megismerni. Meghívnálak egy kávéra, vagy ha most nem alkalmas, akkor el szeretném kérni a számodat.
Nő vagyok, és hidd el, EZ a szöveg a mi működik.
(ami azt illeti nincs is olyan barom, aki forma szövegekkel jön)
Ja, és még valami:
Aki nem számot cserél, hanem facebookon akar dumálni, az.....
Felejthető.
(nem, nem ismerkedem, nem, nem kell privát!)
35/41 A kérdező kommentje:
#33 Koszi.Szerelmes vagyok a Mariannba,es szeretnem Ot negkerni ra h esetleg eandizzunk.😊
2019. aug. 5. 23:14
36/41 A kérdező kommentje:
#34 De en nem d**ni akarok,hanem el hivni őtet randira,erted..Es ehhez kell egy f***zagyerek szoveg.
2019. aug. 5. 23:22
37/41 anonim válasza:
Ezek olyanok mintha valami nagyon gáz Geszti számból lennének.
38/41 anonim válasza:
Úristen, ez nagyon lúzer, szerintem futva menekülnék a szerencsétlentől aki 1 azt hiszi ezzel felszedhet bárkit 2 viccesnek találja ezt a béna szöveget 3 még tudja ki az a Mel Gibson...
39/41 A kérdező kommentje:
Na torlom magam,nem kaptam hasznos valaszt.Sziasztok.
2019. aug. 5. 23:43
40/41 anonim válasza:
Akinek ez bejön, az lesz a te embered:) Tehát, ha pl találkoznál egy ilyen leányzóval , akinek bejön. :) Én voltam az, aki azt írta, hogy szerinte aranyos. (legalábbis az egyik, nemtom, hogy más is írta-e; még nem olvastam el sok kommentet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!