Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ehhez mit szólnátok lányok?
Ha lenne egy faszi, aki odamegy hozzátok egy bárban, parkban stb, és elkezd veletek beszélgetni. Magas, helyes, izmos, kifinomult az intellektusa, gazdag a szókincse, majd amikor már nagyon odáig vagytok érte, akkor elmondaná, hogy:
"Kedves lánynak tűnsz. Kár hogy ilyen istentelenül kövér vagy"
Nagy eséllyel felpofoznám majd otthagynám ha valaki ilyet csinálna.
De egy kedves, okos intelligens ember nem mondana ilyet.
Szerintem a lanyok pszichopatakra nem kivancsiak.Jo dolog a gaz spray.
👍
Azt mondanám, nagy kár, hogy ő meg agy nélkül született.
Egyszer mondtak már nekem hasonlót, bár egyáltalán nem volt nagy történet a srác. És aztán az este második felében arról győzködött, hogy feküdjek le vele.
Ez a beszólogatás kb olyan, mint a hangos homofóbok, azok is arra a fogukra teszik a nyelvüket, amelyik a legjobban fáj. Magyarul a leghangosabbak látens melegek. Na itt is, aki képes ilyen megalázóan viselkedni egy kövér nővel, az bizony otthon a sarokban, amikor senki nem látja, a Tonna Donnára veri.
A kérdés nyilván az ELHÍZOTT lányokhoz szól.
Csicuki, szerintem ne tegyél ilyesmit, mert helyben csinálnak belőled tepertőt, jogosan. Esélyed sincs, és jogod sincs hozzá.
Nem vagyok elhízott, de ha ez megtörténne, valószínűleg ezt mondanám:
"Helyes srácnak tűnsz. Kár hogy ilyen istentelenül nagy sötét paraszt vagy."
De a felpofozás egy gyorsabb megoldás. 😀
Én se vagyok valami kövér a mostani 50 kilómmal (kisgyerekként voltam kicsit túlsúlyos), de én is a felpofozás mellett vagyok. Vagy jobban mondva inkább az összerugódás mellet, mert a lában erősebb, az nagyobbat üt. (még ha nekem fáj is, mert akkor tudom hogy neki is fáj)
,,Csicuki, szerintem ne tegyél ilyesmit, mert helyben csinálnak belőled tepertőt, jogosan'' - Ezt a baromságot honnan vetted? 1. Nem minden lány plázacica. Attól még hogy kövér egy lány, nem egyenlő azzal, hogy csak úgy el lehetne verni. 2. Mégis miért jogosan? Senki se kért belőle. Ha sértegetnek van jogom visszasérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!