Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nöiesebb vagy a tinilányos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nöiesebb vagy a tinilányos alkat szexibb szerintetek?

Figyelt kérdés
2019. aug. 6. 22:33
1 2
 11/20 Deflohelp ***** válasza:
100%
Nőies.
2019. aug. 6. 23:00
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Egyertélműen nekem a tinilányos alkat jön be.
2019. aug. 6. 23:10
 13/20 anonim ***** válasza:
50%

Tini

A nöies nem izgat

2019. aug. 6. 23:24
 14/20 anonim ***** válasza:
50%

Nekem is a törékeny tini alkat jön be!

48+Ffi

2019. aug. 6. 23:29
 15/20 anonim ***** válasza:

Akkor most tisztázom mindenki számára: a kérdező "nőies" alatt valószínűleg 10-15 kg túlsúlyt érthet

Nőkre jellemző, hogy mindent megpróbálnak ilyen kis aranyos jelzőkkel illetni csak amiatt hogy ne kelljen szembesülniük a tényekkel, ne lehessen kérdőre vonni őket a súlyuk miatt, legyen mire fogni :D

2019. aug. 6. 23:42
 16/20 A kérdező kommentje:

A noies alkat: kicsit teltebb alkatra gondoltam,nagy mellek,szeles csipo.

Tinilany alkat:kisebb kerek mellek,vekonyabb testalkat.

2019. aug. 6. 23:48
 17/20 anonim ***** válasza:

Akkor tini az akinek minden napszakban a szajabaelveznék. De ha ilyen tőlem lehet harmincéves is.

41f

2019. aug. 6. 23:50
 18/20 anonim ***** válasza:

Nekem a test mellett a személyiség is számít, valahol 70-30 arányban

Ha érzem azt egy nőn hogy hatalmasat tudnék élvezni benne, akkor lehet telt, vékony, rövid hajú, hosszú hajú, barna, szőke, tökmindegy

Az biztos hogy vannak dolgok amik totál kizáró okok: ha felesel vagy visszapofázik, vannak gyerekei, feminista, vagy nem képes elfogadni hogy nem ő irányít, akkor messze elkerülöm

2019. aug. 6. 23:54
 19/20 anonim ***** válasza:

Mindekettőben lehet valami, amiért megfog!

Ez sok apró részlettől függ, minden nőtípusban (nőiesben, tinisebb külsőben, vékonyban, teltben, vannak olyanok is, akiknek a kövér tetszik) akad szexi, aki hatással van férfiakra.

2019. aug. 7. 08:35
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
nekem a nőies. Régebben, olyan 23 alatt a tini, fiatalos test volt az ideállom, de tapasztalatot szereztem és azóta sokkal jobban vonz a nőies test, mert szerintem sokkal jobb olyannal szexelni.
2019. aug. 7. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!