Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 évesen szerintetek ciki még mindig szűznek lenni?
Figyelt kérdés
Próbálkozom lányoknál, csak kicsit bátortalan vagyok, és nem nyomoluk annyira. Meg nem csak szexre akarnám megkapni. Pedig tök szép lányoknál lehetett volna esélyem, de elbénáztam :(2019. aug. 6. 15:06
11/11 anonim válasza:
Nem ciki. Főleg, hogy mint mondtad kapcsolatban szeretnéd elveszíteni a szüzességed,nem hinném, hogy egy lány is cikinek gondolná ezt. Én ha összejönnék egy sráccal, akkor az égvilágon semmi gondom nem lenne vele, hogy még szűz, sőt. Igazából van olyasféle fantáziám, hogy tapasztalatlan, cuki fiúkat bevezetni a szex rejtelmeibe. :D Szóval még be is jönne a dolog.
(Kanos, magányos gyk-huszároknak mondom: nem kérek privátot, köszi)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!