Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Mit szólnátok, ha az utcán odamenne hozzátok a férfi és ezt mondaná?
Csodásan szép a lábfejed, szeretném megmasszírozni, mélyeket beleszippantani a talpaidba, szopogatni a labujjaidat, benyalni közéjük, gyengéden harapdálni őket, arcba temetni a talpakat, nyalogatni, végigcsókolni a lábfejeiteket.
Kort is!
#12 Itt nem a labfetissel van baj,hanem az illeto agyaval.Ha analkedvelo lenne,akkor ugy menne oda egy lanyhoz h szivesen nyalogatna a lyukat,ujjazna,betenne.Erted?
Csak az ilyen beteg elmeju ember kovetkezonek mit csinal?Kislanyok ele ugrik meztelenul?Mert kb ilyen szinten van,csak O noi labakat akar "megserteni"
Odaadnám neki a lábfejem :)
Cipőstül.
Izomból.
Az ágyékába.
Persze előbb szépen megkérném, hogy húzzon a francba és ne jöjjön a közelembe.
Naaaagyon nem jó stratégia, ha rögtön ezzel kezdesz, nem lesz sok kalandban részed.
Először talán köszöntsd a nőt, és érdeklődd meg hogy egyáltalán keres-e partnert. (én még szingliként sem kerestem, szóval attól még, hogy valaki szingli, még nem fogod automatikusan érdekelni)
Gondolom csak szexpartnert keresel, ezt is közöld (csak neee ilyen tapló módon) és utána térj rá a lábfétisre.
Nagyjából az ötödik szó után otthagynálak, szóval végig se tudnád mondani.
Elkönyvelnélek valami aberráltnak, és sietve távoznék.
18/L
Ki lakik ott keleten?
Szexuális Zaklatás Panda!
Ki segít, hogyha gondod van?
Szexuális Zaklatás Panda!
Nincsen tapi, nincsen nyúlka
Ne légy csúnya, de légy jó panda
Ki mondja meg, hogy mit szabad
Szexuális Zaklatás Panda
Nekem is vannak fétiseim.
De ezeket szigorúan a hálószobában tartom, nem "viszem ki" az utcára, pláne nem udvarolnék velük. Mert nem oda való.
Párom teljesen le van alázva az ágyban (és ezt imádja)
Ha nem viselkedik jól, kap egy pofont, vagy megragadom a torkát.
Na most képzeld el, hogy ha mennék az utcán, meglátnék egy helyes pasit, és - kösznés nélkül, persze, minek az - "Kussolj" felszólítással pofán vágnám.
Aztán idejönnék hisztizni, amiért elkerül az összes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!