Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a véleménye az egyéjszakás kalandokról?
Lehet ezt tiszességesen csinálni.
Ha nem hülyíti valaki a másikat egy gyors numeráért akkor miért is ne szexelhetnének egyet.
Nekem is akadt egy két ilyen alkalom de tény hogy már a harmadik egyéjszakásnál üressé vált.
Jó lenne ha találnék valakit akivel többet js össze tudunk hozni mint egy kellemes alkalom.
23f
Egy éjszakás még nem volt, csak pár egy nappalos. Gond csak annyi volt, hogy tarthatott volna tovább is pár alkalomnál.
48Ffi
Sajna sose volt benne részem de nagyon izgatna!
f
Volt benne részem, én fergetegesen élveztem, a csajszi is. Kb átkeféltük az éjszakát :).
Csak ő sajna annyit ivott előtte, hogy reggelre már semmire nem emlékezett belőle. Ez így utólag eléggé elszomorító. Pedig ő mászott rám.
Amúgy inkább a "több éjszakás" kalandok híve vagyok, ha a partner is megfelelő. Olyan is volt, azt is fergetegesen élveztük.
29(még pár napig :D)/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!