Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz a mondás, hogy az jó, ha 1 kulcs minden lakatot kinyit, de az gáz, ha egy lakatot minden kulcs kinyit?
A mai világban tényleg ennyire felszínesen elítélendő, ha egy nő viszonylag sok férfival fekszik le?
Régen inkább gyereknemzésből fakadóan, illetve a társadalmi normák miatt volt fontos, hogy egy nőnek lehetőleg 1 férfi játsszon szerepet egész életében. Viszont változott a világ, minden tekintetben. Miért kéne a nőknek visszahúzódva élniük és csak azért megbélyegzést kapni, mert nem sodorta még össze a sors az igazival?
Illetve, ha nem volt elég férfi egy nő életében, honnan tudná ki az igazi?!
Vegyük alapul a 90es évek sorozatait, vagy a 2000res évek elején született sorozatokat. Akár Szex és New York esetleg Friends, mindkettőben a nők szexualitását mutatják be elég keményen, ami a mai világban is így zajlik. Ezért ítélik el a férfiak a nőket. Fiatal korom ellenére nekem is sok szexkapcsolatom/egyéjszakás kalandom volt. Miért gond, ha egy nő élvezi a szexet? Csak a férfiak élvezhetik?
23 éves koromra 21 férfival volt dolgom, igen, férfival, mert kisfiúkkal sosem kezdtem. Nem bántam meg, sok dolgot megtanultam, sok dologra rájöttem. Persze tizenévesen még az volt a lényeg, hogy észrevegyenek és élveztem, hogy kellek a férfiaknak, mégha csak 1 patronra is, de legalább tudtamy hogy nem vagyok gránát. Ez az évek alatt változott és kiérdemeltem, hogy mégha csak szexről is szól a dolog, meglegyen a tisztelet.
Miért kell elítélni a nőket azért, mert belekóstolnak az életbe?
Ui.: KÖTETLEN ÉLVEZETET NYÚJTÓ SZEXET MINDEN NŐNEK! :D
Nekem csak 8 partnerem volt, de ezt két év alatt sikerült összegyüjteni, én is 21 vagyok.
Szerintem ez a ""mondás"" nagyon álszent, ezzel azt mondják, hogy egy pasi 100 nőt is megdughat mindenféle következmény nélkül, de egy nő mondjuk 5 pasi után egy riherongy. Ez kettős mérce, kérem szépen.
És tudom, hogy le fognak pontozni, de ne érdekel.
7#
Nem vagy mártír azért mert nem érdekel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!