Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg igaz a mondás, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz a mondás, hogy az jó, ha 1 kulcs minden lakatot kinyit, de az gáz, ha egy lakatot minden kulcs kinyit?

Figyelt kérdés

A mai világban tényleg ennyire felszínesen elítélendő, ha egy nő viszonylag sok férfival fekszik le?

Régen inkább gyereknemzésből fakadóan, illetve a társadalmi normák miatt volt fontos, hogy egy nőnek lehetőleg 1 férfi játsszon szerepet egész életében. Viszont változott a világ, minden tekintetben. Miért kéne a nőknek visszahúzódva élniük és csak azért megbélyegzést kapni, mert nem sodorta még össze a sors az igazival?

Illetve, ha nem volt elég férfi egy nő életében, honnan tudná ki az igazi?!

Vegyük alapul a 90es évek sorozatait, vagy a 2000res évek elején született sorozatokat. Akár Szex és New York esetleg Friends, mindkettőben a nők szexualitását mutatják be elég keményen, ami a mai világban is így zajlik. Ezért ítélik el a férfiak a nőket. Fiatal korom ellenére nekem is sok szexkapcsolatom/egyéjszakás kalandom volt. Miért gond, ha egy nő élvezi a szexet? Csak a férfiak élvezhetik?

23 éves koromra 21 férfival volt dolgom, igen, férfival, mert kisfiúkkal sosem kezdtem. Nem bántam meg, sok dolgot megtanultam, sok dologra rájöttem. Persze tizenévesen még az volt a lényeg, hogy észrevegyenek és élveztem, hogy kellek a férfiaknak, mégha csak 1 patronra is, de legalább tudtamy hogy nem vagyok gránát. Ez az évek alatt változott és kiérdemeltem, hogy mégha csak szexről is szól a dolog, meglegyen a tisztelet.

Miért kell elítélni a nőket azért, mert belekóstolnak az életbe?

Ui.: KÖTETLEN ÉLVEZETET NYÚJTÓ SZEXET MINDEN NŐNEK! :D

#szex #egyéjszakás #szexkapcsolat #romlottnők #sokpartner
2019. aug. 3. 21:08
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
54%
Senki nem ítéli el a nőket. Ellenben te 21 pasi után sem vagy más, csak egy önbizalom hiányos kislány, aki abban méri magát, hogy hányan rakták meg. Még te magad is leírod. Kérlek ne emeld magad egy szintre a felnőtt nőkkel, akik tudják, hogy a minőség számít, nem a mennyiség. Minden sarkon akad egy olyan buta kis filléres szutyok, aki annyira elvan ájulva magától, mint te.
2019. aug. 3. 21:10
 2/25 anonim ***** válasza:
68%
Merz hippi vagy
2019. aug. 3. 21:10
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
*mert
2019. aug. 3. 21:11
 4/25 anonim ***** válasza:
55%
Mi a fa...? 21 partner? Hát te nem a szexet élvezed csak, hanem a ribi viselkedést is. Ez az Én véleményem.
2019. aug. 3. 21:13
 5/25 anonim ***** válasza:
86%
Tisztában vagy vele, hogy ez a szöveg nem tartalmaz valódi kérdést? Leírod, hogy te sok férfival szexeltél és ezzel nincs szerinted baj. Egészségedre! Vagy megerősítés végett jöttél ide? Most essen le az állunk és írjuk le, hogy mennyire éretten és felvilágosultan gondolkozol?
2019. aug. 3. 21:14
 6/25 anonim ***** válasza:
31%
Olcsó Gáré
2019. aug. 3. 21:16
 7/25 anonim ***** válasza:
83%

Nekem csak 8 partnerem volt, de ezt két év alatt sikerült összegyüjteni, én is 21 vagyok.

Szerintem ez a ""mondás"" nagyon álszent, ezzel azt mondják, hogy egy pasi 100 nőt is megdughat mindenféle következmény nélkül, de egy nő mondjuk 5 pasi után egy riherongy. Ez kettős mérce, kérem szépen.

És tudom, hogy le fognak pontozni, de ne érdekel.

2019. aug. 3. 21:18
 8/25 anonim ***** válasza:
18%
Nagyon okosoknak tartsak mar magukat a nok itt gzakorin.A valo eletben meg valoszinu,h syopnak mint a torkos borz
2019. aug. 3. 21:18
 9/25 anonim ***** válasza:
27%
Nem ítélem el őket. Alkalmi szexre jó az ilyen nő, de baratnőként már azért ciki felvállalni
2019. aug. 3. 21:19
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

7#

Nem vagy mártír azért mert nem érdekel :D

2019. aug. 3. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!