Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a véleménye az egyéjszakás kalandokról?
Figyelt kérdés
Tudom ez elég megosztó kérdés, de érdekel. (21/L)2019. aug. 6. 07:44
1/21 anonim válasza:
Volt benne részem de sose tudtam egyéjszakásnál elélvezni. Ezért nem szeretem. 31N
2/21 anonim válasza:
Sose próbáltam pedig érdekes élmény lehet 🤷🏼♂️ 35F
3/21 anonim válasza:
Gyakorlatilag ürités, emiatt nem preferálom, nekem 3 alkalom a minimum ami után legalább annyit tudok mondani h jók vagyunk együtt vagy nem.
4/21 anonim válasza:
Néha bele fér 1-1 de az hogy minden éjszaka más vagy minden buliba valaki az nem .
Ritkán el megy természetesen védekezve óvszerrel.
26N
5/21 anonim válasza:
10-12 volt talán, nekem nem volt ezzel gondom fiatalkoromban. De tény, hogy az első szex egy pasival nem mindig jó. Igazán rossz talán csak 1-2 alkalommal volt.
6/21 Noren1989 válasza:
Sosem làttam sem értelmét, sem hasznàt. Emellett a legtöbb esetben némi àtverés is tàrsul hozzà, így elvetem.
7/21 anonim válasza:
Ha letisztázott szándékokkal történik akkor nincs ellenvetésem, de én magam nem csinálnám. Főleg úgy hogy szűz vagyok
8/21 anonim válasza:
Nekem már volt akaratalanul párszor életemben. De az nem úgy történt,hogy aznap ismertem meg,hanem már ismertük egymást és sokszor nagyon alkoholmámorosan jött a dolog... nem volt semmi különös,nem élveztem (nő) ,de rossz sem volt. Viszont én nem mennék bele idegennel,meg amúgy lapból sem,kivéve ha ittas vagyok mint ahogy ezek is úgy történtek..
9/21 anonim válasza:
Volt regesrég..
De sosem voltam ilyen beàlitottsàgu..
36multam 5 baratnő es a legrövidebb 2ev volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!