Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anyukák! Mit tennéktek ebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukák! Mit tennéktek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Kettő gyermekem van. 16 éves fiú és 19éves lány! Szerencsére nagyon jó a kapcsolatom velük és mindent meg tudunk beszélni. A lányomnak 3 hónapja van barátja aki már aludt nálunk és teljesen kis normális srác. Tudom, hogy már szexuális életet élnek viszont a lányom kérésén meglepődtem. Tegnap megkért, hogy ne aludjunk itthon az öccsével. Meglepődtem és nem értettem. Mondta h csaknszeretnének egy estét úgy, hogy nem kell a csend miatt aggódni és felszabadukhatnak nyugodtan.

Tegyem meg neki ezt, hogy elmegyünk itthonról? Illetve mondtam neki, hogy akkor ebből rendszert csinálunk mindig és mondta, higy nem csak most az egyszer.

2019. aug. 6. 07:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%
Én valahogy adnék nekik egy kis "énidőt", csak kettesben, de az nem feltétlenül úgy kellene megoldani, hogy délután összepakoltok és másnap délig haza sem jöttök... Lehet az egy délelőtt egy komplett délután.
2019. aug. 6. 08:49
 12/17 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem érdekes,hogy elküldi a családot,mert ők dugni akarnak.Ez ùgy lenne jó,hogy neked jut eszedbe,Te ajánlod fel.De ez így nekem fura.

És Ti hol aludjatok,amíg ő otthon a barâtjával van?Ha rokonokhoz mentek akkor ott előadod,hogy hagytad a lányod kicsit kettesben maradni?

Ennyi erővel lehetne az is,hogy nyár van,és elngeded őket egy hétvégére valahova kettesben.Főleg mert 19 éves.Én ezt választanám.

2019. aug. 6. 08:50
 13/17 anonim ***** válasza:
83%
Az jó ha szükség esetén anya és lánya meg tudnak beszélni dolgokat, de az gáz, hogy a saját kölyköd elzavar a saját házadból ahol nyilván te tartod el, csak az ért, hogy baszhasson egy jót. Ez k#$&@va gáz.
2019. aug. 6. 09:31
 14/17 anonim ***** válasza:
90%
Nem vagyok anya, de én biztos sosem kérnék ilyet az anyámtól és ha lenne gyerekem sem tenném meg neki. Felnőtt nő már, oldják meg ők. Érdekes mi mindig meg tudjuk oldani barátommal anélkül, hogy elküldenénk éjjelre a családot
2019. aug. 6. 09:56
 15/17 anonim ***** válasza:
87%

Ez azért meredek. Egyszer alakítsáok úgy hogy te dolgozol, a fiad meg elmegy pár órára a barátaival valahova ( csak van ilyen) vsgy elmentek ketten a fiaddal valami programra, addig ők dughatnak hangosan. :D kétlem hogy mindig mindenki otthon van

De ez azért gáz hogy anya menj el fugni akarok a pistivel de hangosan:DD

2019. aug. 6. 11:16
 16/17 anonim ***** válasza:
89%

Értem én, hogy szeretne nem csak a szobába zárva csendben szexelni, hanem vacsi után nekilátni a kanapén, sőt akár már a konyhában főzőcske közben, első menet után a zuhanyzóban ráforduli a második körre, de na. Ez mind szép és jó, de majd megteszi ha lesz saját lakása. Addig nehogy már kitúrjon téged, meg a testvérét, ha dugni akar.

Ha jófej vagy adsz neki pénzt motelszobára és ott elengedhetik magukat. Probléma megoldva.

2019. aug. 6. 13:13
 17/17 érdeklődő35 ***** válasza:
84%
16 os ötlete is jó. Menjenek búvóhelyre. Az lényegesen pénztárca kímélőbb, mint ha ti mennétek éjszakára valahova...
2019. aug. 6. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!