Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anyukák! Mit tennéktek ebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukák! Mit tennéktek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Kettő gyermekem van. 16 éves fiú és 19éves lány! Szerencsére nagyon jó a kapcsolatom velük és mindent meg tudunk beszélni. A lányomnak 3 hónapja van barátja aki már aludt nálunk és teljesen kis normális srác. Tudom, hogy már szexuális életet élnek viszont a lányom kérésén meglepődtem. Tegnap megkért, hogy ne aludjunk itthon az öccsével. Meglepődtem és nem értettem. Mondta h csaknszeretnének egy estét úgy, hogy nem kell a csend miatt aggódni és felszabadukhatnak nyugodtan.

Tegyem meg neki ezt, hogy elmegyünk itthonról? Illetve mondtam neki, hogy akkor ebből rendszert csinálunk mindig és mondta, higy nem csak most az egyszer.

2019. aug. 6. 07:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
3%
Arra nevelem a gyerekemet, hogy a szeretkezésnek a házasságban van a helye.
2019. aug. 6. 07:38
 2/17 anonim ***** válasza:
69%
Vegyenek ki egy szobát valahol. Kissé pofátlan, hogy elküldni a családot mert ő hangosan akar baccni.
2019. aug. 6. 07:39
 3/17 anonim ***** válasza:
88%
Első, sajnálom a gyerekeidet.
2019. aug. 6. 07:41
 4/17 anonim ***** válasza:
26%
Persze menjen el a család.
2019. aug. 6. 07:44
 5/17 A kérdező kommentje:
Akkor mondjam meg neki inkább, hogy nem?
2019. aug. 6. 07:48
 6/17 érdeklődő35 ***** válasza:
100%

Omdják meg nap közben amikor nem vagytok otthon.

Te dolgozol, az öccs meg mozizik

2019. aug. 6. 07:50
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Megmondanám neki, hogy én sem zavarom ki a házból, ha szexelni akarok, tehát ők is túl fogják élni.

Amint elköltöznek kiélhetik magukat ahogy akarják.

2019. aug. 6. 07:52
 8/17 anonim ***** válasza:
94%

Hozz már egy SAJÁT döntést!

Mit mondasz neki? Hát kislányom a gyakorisok javaslatára megkapod / nem kapod meg amit kérsz. Szted h fog rád nézni utána?

Én nem javaslok semmit, csak azt h te döntsd el. Mitől vagytok mindketten boldogok?

2019. aug. 6. 07:53
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Édesanya vagy tudj már dönteni.

Ha nem is estére max el mentek egy délelőttöst délutánt csavarogni .

De éjszakára nem mennek ki a saját házamból mert a kislányom azt akarja

2019. aug. 6. 08:08
 10/17 anonim ***** válasza:
71%
Én nem tenném meg. De nem azért mert rosszallom, hanem mert nem hiszem hogy bármit is szégyellnie kellene. A lányom bármikor hozhat haza fiút, a saját szobája az ő birodalma. A gyereknek biztonságban kell éreznie magát otthon, ezért kezdettől fogva tudja, hogy tőlünk támogatásra számíthat. A lányom 16 elmúlt amikor először szexelt. A saját ágyában történt. Azóta is itthon töltenek el minden éjszakát amit együtt akarnak, nincs mit szégyellni! Néha hangosak, hallom őket. Na és... Néha máshol is teszik, pl fürdőben gyakran. Vagy éjjel beléjük botlottam már a nappaliban vagy a konyhában is. Ezzel sincs gond, itthon van. Én nem látok okot arra, hogy el kellene mennem itthonról, csak mert a lányom szeretkezni akar a fiújával.
2019. aug. 6. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!