Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukák! Mit tennéktek ebben a helyzetben?
Kettő gyermekem van. 16 éves fiú és 19éves lány! Szerencsére nagyon jó a kapcsolatom velük és mindent meg tudunk beszélni. A lányomnak 3 hónapja van barátja aki már aludt nálunk és teljesen kis normális srác. Tudom, hogy már szexuális életet élnek viszont a lányom kérésén meglepődtem. Tegnap megkért, hogy ne aludjunk itthon az öccsével. Meglepődtem és nem értettem. Mondta h csaknszeretnének egy estét úgy, hogy nem kell a csend miatt aggódni és felszabadukhatnak nyugodtan.
Tegyem meg neki ezt, hogy elmegyünk itthonról? Illetve mondtam neki, hogy akkor ebből rendszert csinálunk mindig és mondta, higy nem csak most az egyszer.
Omdják meg nap közben amikor nem vagytok otthon.
Te dolgozol, az öccs meg mozizik
Megmondanám neki, hogy én sem zavarom ki a házból, ha szexelni akarok, tehát ők is túl fogják élni.
Amint elköltöznek kiélhetik magukat ahogy akarják.
Hozz már egy SAJÁT döntést!
Mit mondasz neki? Hát kislányom a gyakorisok javaslatára megkapod / nem kapod meg amit kérsz. Szted h fog rád nézni utána?
Én nem javaslok semmit, csak azt h te döntsd el. Mitől vagytok mindketten boldogok?
Édesanya vagy tudj már dönteni.
Ha nem is estére max el mentek egy délelőttöst délutánt csavarogni .
De éjszakára nem mennek ki a saját házamból mert a kislányom azt akarja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!