Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Ti amikor egy nőre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti amikor egy nőre gondoltok, akihez vonzódtok, szoktatok gondolni a pisiléseire, szarásaira, menzeszeire? Izgat titeket a dolog?

Figyelt kérdés

Én nem tehetek róla, de nekem már 12 éves korom óta összejön ez a dolog a szexualitással és nagyon is izgat!

Nemrég láttam pl. egy 1980-as felvételt, amiben a Neotonos Évák énekeltek, és arra gondoltam, hogy milyen lehetett nekik akkoriban a szarás a korabeli wc-papírral, mennyire lehetett kényelmetlen vattával menstruálni.

2019. aug. 6. 03:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
30%

Divat vajon perverzkedni,vagy veleszületett dolog?

#7 vagyok,lányokkal szívesen beszélgetnék erről😜

2019. aug. 6. 07:20
 12/17 anonim ***** válasza:
87%
Igen, szoktam és izgató.
2019. aug. 6. 09:42
 13/17 anonim ***** válasza:
14%
Az az igazi szerelem amikor dugás után a véres farkamat leszopja...😈
2019. aug. 6. 09:47
 14/17 anonim ***** válasza:
85%

Jó lenne már ha mindenki felfogná végre hogy nő is emberből van, úgyhogy természetes dolog hogy a lányok is szoktak szarni, szerintem semmi undorító nincs ebben.

Czibók Lászlónak is van egy videója ehhez a témához, pont tegnap láttam xD.

2019. aug. 6. 14:53
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy gondolok. Nem csak hogy gondolok de például segítettem már a barátnőmnek pisilni és kakilni is de még tampont és pesszáriumot is tettem már fel neki. És egyszer még beöntést is.
2019. aug. 9. 02:35
 16/17 Papanek ***** válasza:
100%

Engem izgat a dolog! Szoktam ilyenekre gondolni!

42/F

2019. aug. 11. 20:59
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor szoktam szándékosan elképzelni menzi, hányás, szarás közben, vagy betegen, esetleg reggeli állapotában egy lányt/nőt, ha le akarom beszélni magam róla. Mondjuk ha észreveszem, hogy túl sok nőt nézek meg, vagy nem tudom eldönteni kire gerjednék inkább, akkor ez a módszer nagyon sokat segít. Kb. a jelöltek 90%-a kiesik. ebből is látszik, valójában milyen kevés embert tudnánk elfogadni, a szemünk és a hormonjaink viszont becsapnak minket.
2020. máj. 18. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!