Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem onzo dolog ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem onzo dolog ez?

Figyelt kérdés
Felvetettem a baratomnak, hogy ha ot is erdekli a dolog, akkor en szivesen benne lennek a prosztatamasszazsban. O meg teljesen kiakadt, hogy szoba sem johet, mert mekkora b*zis dolog (o termeszetesen elvarja az analt). Probaltam meggyozni, de lehetetlen. Nekem is voltak problemaim az anallal, viszont kiharcolta, hogy megprobaljuk es azota minden rendben. Nem ertem, en miert nem varhatnam el ezt tole. L
2019. júl. 27. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Nagyon önző, és eszetlen is. Én mit nem adnék, ha a barátnőm ilyen, nem magamnak kellene csinálnom! 21/f
2019. júl. 27. 20:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen igazat adok ez önzés!
2019. júl. 27. 20:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Megpróbáltad elmagyarázni, hogy a férfiak általában így érik el a legnagyobb orgazmust? Lehet átgondolná.
2019. júl. 27. 20:16
 4/6 Spiritrobber ***** válasza:
100%
Egyoldalú kívánságműsor... kellemetlen. Ha akarod próbálkozz tovább az érvekkel... bár nem hiszem, hogy érvényesül itt a te akaratod.
2019. júl. 27. 21:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A szex nem úgy működik h “elvárunk” a másiktól dolgokat, hanem h megteszünk minden számunkra elfogadhatót a másik örömére (na meg persze a sajátunkra). H ha valakinek nem oké vmi, akkor azt a másiknak kutya kötelessége tiszteletben tartani.

Te viszont soha ne tégy meg olyan dolgokat, amikért viszonzást vársz.

Azért tedd, mert szeretnéd, h neki jó legyen.

(Éspersze olyan párt válassz, aki hasonlóan gondolkodik Rólad.)

2019. júl. 27. 23:45
 6/6 anonim ***** válasza:

"Nekem is voltak problemaim az anallal, viszont kiharcolta, hogy megprobaljuk es azota minden rendben. Nem ertem, en miert nem varhatnam el ezt tole."

A szex nem aról szól, hogy ki tudja jobban érvényesíteni az akaratát a másikkal szemben. Ha te nem akarsz anál, akkor ne csináld, ha ő nem akarsz masszázst, akkor nem csinálja. Ennyire egyszerű a történet. Ha szeretitek egymást, akkor csak olyant csináltok, amit mindketten akartok és élveztek.

2019. szept. 6. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!