Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog ha én attól félek hogy sosem fogok többet szexelni?
Figyelt kérdés
Néhányszor szexeltem csak, de az is csoda hogy összejött. Nem vagyok sikeres a lányoknál. Csak a neten próbálkozom ismerkedni, de nem sikerül semmit sem összehoznom már egy jó ideje. Szerintem ha nincs mégegyszer akkora szerencsém mint múltkor akkor sosem lesz részem több szexbe.
Nagyon rossz ebbe belegondolni, mert vágyok rá, meg gyereket is akarok majd:)
Más is érez így?
F
2019. júl. 22. 14:18
2/3 anonim válasza:
En meg szex nelkul eltem le az eletem felet, na mit szolsz?
35F
3/3 anonim válasza:
Nem normális, keressél föl egy orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!