Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális dolog ha valaki fiatal korától szexel?
Sokan már nagyon fiatal koruk óta csinálják, és gyakran váltogatják a partnert. Ez mennyire normális dolgod?
Már mindnenkinek a szexen jár az esze. De a szex az nem erre lett kitalálva, hogy bárhol bárkivel.
Régebben szerintem nem volt ez, és az lehetett a normális szerintem legalábbis.
Szerintem attól hogy korán kezdte meg hogy sikeres az életben az nem függ össze. Abban lehet igazság hogy könnyen tud ismerkedni, jól tud kommunikálni stb.
De szerintem akkor sem normális dolog 14 évesen szexelni. Mert gyereknek gyerek? Hiába védekeznek akkor is...
Az életnek van egy folyamata. Ez vonatkozik a személyiség fejlődésre és a nemi érésre is. Nem hiszem, hogy lekezően gyereknek kellene nézni egy 14 évét betöltöttnek.
Van még a tanulási folyamat is. Az ember haláláig tanul.
A mai "gyerekek" előbb érnek mint 50 évvel ezelőtt. Én meg abban nem hiszek, hogy a bigott, dogmatikus nevelés, elzárás tenne jót egy fiatalnak.
Meg ez, hogy hánnyal. Annyival amennyivel. Lefekszik a sráccal, nyilván le fog a következővel is már ha azt gondolja tényleg szereti a srác is. Vagy mennyit kellene várnia az ex után?
Nyilván környezet is és ha fent van ilyen forum is befolyásolhatja.
Ha vannak is kilengések, ne az örömszerzést/kapást vegyük már el tőlük, inkább segítsük az úton mint gáncsoljuk.
Az önuralom erősíti a jellemet.
Nem feltétlen jó azzal lenni együtt, aki nem a szerelmed. Fiatal korban szerelem... legfeljebb csak annak gondolják. Nem ugyanaz, hogy minden hibájával együtt úgy fogadod el a másikat, ahogy van, és úgy akarod az életed leélni vele. EHhez azért érettség kell, hogy az ember felfogja és komolyan gondolja, ez meg a mai diszkós bulizós világban általában későn jön el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!