Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális dolog ha valaki fiatal korától szexel?
Sokan már nagyon fiatal koruk óta csinálják, és gyakran váltogatják a partnert. Ez mennyire normális dolgod?
Már mindnenkinek a szexen jár az esze. De a szex az nem erre lett kitalálva, hogy bárhol bárkivel.
Régebben szerintem nem volt ez, és az lehetett a normális szerintem legalábbis.
Attól, hogy te valamit nem látsz helyesnek, még más lehet, hogy igen. Az világos, hogy nem csak a te véleményed létezik a világon? Ezt sok ember nem szokta tudni felfogni.
14 évesen szerintem sem egészséges még szexelni, de nem vetem meg azokat, akik szexeltek már akkor. Ő dolguk. Én 16-17 évesen kezdtem, az pont ideális, nem voltam se túl fiatal, se túlkoros hozzá.
A szex az normális, csak sok tizenéves ezt a tanulás és a családi kapcsolatuk rovására teszik. Az elkönnyelműsködött védekezésről nem is beszélve.
Szóval a szexel semmi gond, csak ahogy csinálják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!