Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, hallottatok már a financial domination-ről?
27 éves szubmisszív férfi vagyok és az utóbbi időben rájöttem, hogy izgat a findom. Szeretek egy Nőt minden téren kiszolgálni, ehhez természetesen hozzátartoznak az anyagiak is. Úgy gondolom, hogy a férfi dolga, hogy biztosítsa az imádott Nő gondtalan életéhez szükséges feltételeket. Legyen szó a hétköznapi kiadásokról, vásárlásról, szórakozásról vagy éppen utazásokról.
Vannak olyan Hölgyek,akik ezt hasonlóan gondolják vagy van tapasztalatuk e téren?
Félreértés ne essék, ez egy fétis, nem ezzel akarok megvásárolni valakit, szerencsére pénz nélkül sem okozna gondot párt találni.
Lol
Ez komoly? Engem kiszolgalhatnal igy :D
Biztos nagyon kapkodni fognak érted a pláza cicák.
L
volt barátnőmmel kísérleteztünk a findommal. de ez nem arról szólt h megvettem neki vmi szép ruhát v cipőt, kicsit komolyabb volt.
a bankkártyámat odaadtam neki, a bankszámlámról átutaltam neki minden pénzt. megadtam neki a jelszót amit megváltoztatott, és nekem nem mondta meg. hónap elején a fizetésemet rögtön átutalta magának.
nekem zsebpénzt adott készpénzben. 5-20 ezer Ft-ra kell gondolni, attól függően h hogy viselkedtem adott hónapban. mivel ez semmire nem volt elég, mindenre amit venni szerettem volna kérnem kellett tőle pénzt. amit aztán vagy adott vagy nem. általában nem. v különféle feltételhez kötötte. azt is elvárta h a zsebpénzemből ajándékokat vegyek neki. emiatt alkalmai munkákat vállaltam, meg eladtam pár fontos holmimat.
aki arra gondolt h a végén lelépett a pénzemmel téved. egy idő után meguntuk és visszautalta a pénzt (már ami maradt belőle - ami eredetileg volt megmaradt, viszont a havi fizumat szépen elköltötte ruhákra, cipőre, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!