Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hallottatok már családtagot szex közben?
Figyelt kérdés
Szülőket, testvéreket? Milyen érzés volt?2019. márc. 22. 16:26
1/8 anonim válasza:
Ja, a feleségemet telón, miközben a szeretőm pippantott....király érzés volt!
2/8 anonim válasza:
Szulot es testvert is
Ok is hallottak minket igy semmi nincs ebben
3/8 anonim válasza:
Igen, szüleimet még akkor mikor otthon laktam. Gyorsan elkezdtem zenét hallgatni fülesen.
L
4/8 anonim válasza:
Hát én a tesóm szoktam amikor otthon van,és ha éppen ilyen kora hajnal van mint például 2-3 óra,akkor néha zavar hogy nem birnak elhalkulni. De amúgy nincs benn semmi.
5/8 Yskirde válasza:
#1 ez komoly? Mekkora nyomorék vagy
6/8 anonim válasza:
Én láttam is a nővéremet többször is mikor még otthon laktunk. Ha nem voltak otthon a szüleink ott csinálta a pasijával ahol éppen rájuk jött szóval nem volt nehéz beléjük botlani. De engem nem zavart igazából, rájuk hagytam és csináltam a dolgom. Mondjuk azért be vallom férfiasan, hogy volt valami izgalmas abban, hogy a nővéremet látom.
24/F
7/8 anonim válasza:
Sajnos szüleimet
Próbáltam elfelejteni de voltam vagy 12 és beleégett a memoriamba
8/8 anonim válasza:
Ja, anyumat általában mindig hallom nyögni 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!