Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM világban tájékozottak, ilyenről hallottatok már?
Szerintem benned is lappang némi sub hajlam. Hiszen egy másik nő a TE pasidat alázná, te meg csak néznéd tétlenül, ahogy alázza. Olyan ez mint a cuckold, csak épp más a felállás. Kérdés, hogy csak az alázás miatt izgatna, vagy közben a nő is izgatna, amint a pasidon uralkodik? Egyáltalán, számít, milyen lenne a domina? (hogy nézne ki, stb)
Én fiú vagyok, és sztem ez izgalmas. Ha egy másik nő szanaszét alázna/dominálna a csajom előtt. :)
Teljesen jó látja #1!
Ha kényszer alatt néznéd szívesen, vsz benned is egy szub rejtőzik.
Mindenképpen érdemes utánamenni, kibontani ezt a gondolatot, szinte biztos, hogy új, izgalmas dimenziókba kerül a kapcsolatotok.
Volt már dolgom két szub lánnyal, tapasztalat, hogy ilyenkorel kell engedni a gyeplőt (az irányítást persze nem) és hadd menjenek a dolgok a fantázia és vágyak szabta úton. A jó dom Is holtáig tanul...
Mindenkinek jobb így, persze ha ésszel csináljátok.
Ne feledd, mindent lehet, de semmit sem kötelező!
(+ legyen pánikszó, valamint tartalék kulcs a bilincshez, akkor nagy baj nem lehet)
Jó mulatást!
F/40 D
Ebbe inkább ne menjél bele.
Urald te a terepet és a nőt, nehogy az ami a tiéd más uralma alá kerüljön, mert nem fog többé tisztelni.
Értékes dolgot veszíthetsz.
szerintem èrdemes belemenni. Ami izgat azt mindig ki kell bontani, kèrdès persze hogy mik a hatàrok.
Pl: nem vàltozna meg pasidrol a vèlemènyed ha egy 25 cm dildoval seggbe rakjàk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!