Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják sokan, hogy álló farokkal nem lehet pisilni?
Nekem könnyedén megy
, teljesen keményen, van aki tényleg nem képes erre?
Szóval azt mondjátok (Akik mondják), hogy tanuljak biológiát mert aszerint nem lehet, akkor csak beképzeltem hogy tudok?
Az más kérdés hogy milyen pózok kellenek a kivitelezéshez, de nem erről szól a kérdés.
Nekem is írták már itt, hogy én _nem pisilhettem_ bele a szerelmem fenekébe, mert mereven nem lehet pisilni, lankadtan pedig nem lehet bedugni....😵
Gondolom, téged is a néhánnyal lentebbi kérdés ihletett.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Ugyanennek a kiírása ezért már bennem is felmerült kicsivel korábban, amikor teljesen kiégtem ennek okán, hogy nekem írja valaki ezt egy válaszban, miszerint én nem csinálhattam azt, amiről én tudom, hogy de, és meg akar engem győzni abban, amit én _tudok_, nem ő.
Tisztázzuk: lehet.
Kamaszként nekem sem ment, utána kevésszer kicsit kitartóbban erőltettem, addig (kvázi edzettem hozzá az izmomat), hogy ma már megy, igen, teljesen keményen is.
A plafonra pedig nem feltétlen megy fel, nem mindenkinek felfelé hajlik megmerevedve. Ez csak egy változata a sokfélének, ahogyan egy férfi erektál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!