Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják sokan, hogy álló farokkal nem lehet pisilni?
Figyelt kérdés
Nekem könnyedén megy
, teljesen keményen, van aki tényleg nem képes erre?
2019. aug. 5. 15:03
2/13 anonim válasza:
És olyankor lepisálod a plafont?
3/13 anonim válasza:
Nekem is megy , csak nehézkesen.
4/13 anonim válasza:
Vagy kézenállva állsz a budihoz?
5/13 anonim válasza:
Mert álló farokkal nem lehet. Tanulj biológiát.
6/13 anonim válasza:
mert az erekciókor a hugycső ágyéki része elzáródik. Nem a keménységen,hanem a teljes erekción múlik...
7/13 anonim válasza:
Szia.( Biológia ide vagy oda. Mert mind tanultunk sok mindent ami le van volt írva aztán az élet megmutatta mégsem úgy van az ahogy leírták.) Nos ha olyan nekem is van hogy megy de van mikor nem sikerül nekem sem sajnos.
8/13 anonim válasza:
én nem tudok. Reggelente tiszta szenvedés
9/13 anonim válasza:
Ha nagyon muszáj akkor szenvedősen megy, de én reggelenként megvárom hogy nyugalmiban legyen és csak akkor megyek ki
10/13 anonim válasza:
Én is tudok. Nem nagy élmény a reggeli merevedéssel megoldani, de megy. Érdekes mutatványakat kell végrehajtani, hogy ne a falat hugyáljam le, hanem beletaláljak a csészébe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!