Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Honnan tudom, hogy szűk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, hogy szűk vagyok, ha felnyúlok mit kéne hogy érezzek? Ha csak egy ujj megy fel, az szűk?

Figyelt kérdés

2019. aug. 4. 23:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem vagy izgalmi állapotban, szűk.
2019. aug. 4. 23:50
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Igen, ez így szűk, de gondolom nem vagy felizgulva.
2019. aug. 4. 23:59
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

Mit kellene érezned? Kellemes érzést, egészségedre :)

Ha egy ujj megy fel, akkor vagy lazulj el, vagy keresd fel a nőgyógyászod.

2019. aug. 5. 00:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
akkor vagy szűk, hogyha felizgulva, nedvesen megpróbálsz bedugni két ujjadat és feszül vagy fáj. vagy ha egy férfi próbál ujjazni és már egy ujja is fáj
2019. aug. 5. 01:06
 5/6 anonim ***** válasza:
69%
Nekem mesélte nő hogy a többször szült nőrokona benn volt vizsgálaton nőgyógyászati vizsgálaton és elolvasta a papírjait.Le volt jegyezve hány ujj széles a vaginája,orvosi megállapítás.Empirikusan.
2019. aug. 5. 03:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak ugy nekem is mehezen fer be 1 ujjam is , ha felvagyok izgulva az már más
2019. aug. 5. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!