Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha esetleg ki akarom próbálni milyen ha felnyúlok magamnak az ujjammal akkor hogyan lehet élvezni? Mi számít? Hány ujjal, milyen mélyen vagy mitől lesz jobb? 23F
Figyelt kérdés
23/kezdő2017. ápr. 17. 12:45
1/6 anonim válasza:
Prosztatádat masszírozd,remegni fog a lábad az élvettől,igaz eleinte fáj,de utána... ;)
2/6 anonim válasza:
Hát én nem tudom... Én próbáltam már a fürdőkádban, vagy 3/4 órát kínlódtam, de se remegés, se merevedés nélküli elélvezés...
5/6 anonim válasza:
Kérdező, inkább keress egy srácot, akivel kipróbálhatsz dolgokat... Sosem tudod annyira jól csinálni magadnak mint egy másik személy.
6/6 anonim válasza:
Én már elég sok srácnak csináltam.
Eleinte nem olyan könnyű,de utána belejön az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!