Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöttem egy lánnyal, akivel eljutottunk az ágyig. Szépen haladtak a dolgok, előjáték, majd ő felülről beleült a dologba, abban a pillanatban hatalmas sikítozás, elélvezett, lepattant rólam, felöltözött és közölte velem, hogy nem tud a helyzettel mit kezdeni, ne találkozzunk többet. Én meg csak néztem bután rá. Az egész közösülés a bahatolástól számítva kb. Fél perc volt.
Meg volt egy másik, amikor a lány nem volt hajlandó levetkőzni, mert szégyenlős, szó szerint a cipőjét sem vette le, mert még a lábát is szégyellte. Ugye én meg fürdés után ott álltam meztelenül, mondtam neki, hogy inkább hagyjuk az egészet, mikor elkezdtem csókolgatni, nekem elég hamar felállt, de gyorsan le is konyult, mikor rájöttem, hogy itt maxruhában fogok csak kefélni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!