Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ciki sztorik szex kozben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki sztorik szex kozben?

Figyelt kérdés
Kort/Nemet
2017. aug. 8. 01:45
1 2
 1/16 RRR ***** válasza:
94%
én szex közben nem sztorizgatok....
2017. aug. 8. 01:46
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
Az a ciki, hogy meg nem szexeltem 😂💩
2017. aug. 8. 01:48
 3/16 anonim válasza:
64%
Szűz vagyok bocsi
2017. aug. 8. 01:53
 4/16 anonim ***** válasza:
91%
Úgy jött meg a havi problémája háromszor egymás után a barátnőmnek hogy épp akció volt... a harmadik alkalommal csak szex után vettük észre, a szám és felsőtestem pedig úgy nézett ki mint aki elevenen megzabált volna egy embert...
2017. aug. 8. 01:54
 5/16 A kérdező kommentje:
Szep lehetett😂
2017. aug. 8. 01:55
 6/16 anonim ***** válasza:
91%

Alapvetően szűk a barátnőm, és egyszer lecsúszott benne a gumi szex közben. Vagy 10p elment mire óvatosan sikerült kiszedni belőle. :D

19F

2017. aug. 8. 02:02
 7/16 anonim válasza:
88%

21 éves voltam amikor először mentem prostihoz. Transzszexuális fétisem van, tehát erősen vonzódom a péniszes lányokhoz. Az egyik prostis oldalon találtam is egy 10/10-es kukist. Gondoltam végre lesz lehetőségem, hogy megnézzem milyen, ha egy domináns nővel szeretkezek. Megkértem őt, hogy legyen olyan durva velem amennyire csak tud. Először féltem, hogy furán fog nézni, de mosolyogva beleegyezett. Ami ezután következett az 20 percnyi degradálás és megalázó, borzalmas szex volt. Miután levetkőztem belém nyomta a farkát és szószerint megerőszakolt, miközbe parancsolgatott, hogy mit csináljak. Ezt rohadtul nem így képzeltem el. Majd mikor végeztünk megpróbáltam elszökni, de rámüvöltött, hogy még 10 perc van és visszarángatott az ágyba. Rákényszerített, hogy feküdjek az ágyba és szopjam a golyóit. Ezután végre hazamentem. Addig sírtam, amíg el nem aludtam.

Ez ki is gyógyított a transzi fétisemből.

24/f

2017. aug. 8. 02:08
 8/16 A kérdező kommentje:
Hat reszvet, biztos nem volt eleted legjobb napja. Azt irtad elosszor. Tobb eset is volt?
2017. aug. 8. 02:10
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

ma 02:08

Durva!

De ha ezt kérted...

2017. aug. 8. 09:08
 10/16 Diavolino44 ***** válasza:
100%

Egyre emlekszek, meg most is.

Elkezdtuk a dologot, aztan egyszer csak ereztem ebbol lesz egy kis puki, de visszatartottam. Nem vagyok bunko, elobb fejezzuk be. De ez az nap nem ment olyan konnyen sokaig kellett oralozni az akkori asszonyt. Jott megint, visszatartottam, es igy tovabb. Aztan mar szexeltunk, s eppen elmentem volna de meggondoltam magam mert nem ugy akartam elelvezni. Visszafogtam az ingert, de ahogy elengedtem, a masik membrant mar nem volt idom visszatartani, es kirobbant egy hatalmas frocskolos hangu fing.

Termeszetesen azt hitte direkt csinaltam, aztan mehettem a budiba kicsapni.:D

2017. aug. 8. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!