Vicces, fejfájós sztorik mialatt vezetni tanultatok?
Én akkor fogtam a fejem, amikor a rakparton megálltunk, mondván, hogy ő most felsétál a hajóra mert ebédel egy hölggyel.
Csak azt bánom, hogy nem mértem az időt..😂
Összességében jófej volt, szerencsére nem az ajánlattevős fajta.
Egyszer mentünk az oktatómmal a városba gyakoroltuk a tanult dolgokat már a vizsga előtti alkalomnál volt ez. Ugye akkor az oktatóm elkezdett enni a kocsiba, aztán elénk vágott egy autós vész fékezni kellett és az oktatóm telibe fejbe vágta magát a szendvicsével olyan szinten hogy a benne lévő majonézzel összekente az egész arcát, én meg nem bírtam ki nevetés nélkül.
A másik vicces sztori a vizsgán volt. A vizsgabiztos elaludt a hátsó ülésen és hangosan horkolni kezdett, az oktatómmal meg nevettünk rajta, és amikor véget ért a vizsga, már mentünk vissza a kiindulási helyre akkor ébredt fel, és annyira nem volt képben hogy mondta hogy akkor kezdhetem, nézzem végig az autót úgy ahogy kell, húzzak tételt stb... Akkor az oktatómmal egymásra néztünk, és nevettünk, a vizsgabiztos meg nem értette a dolgot. Kiderült hogy ő már akkor elaludt amikor átnéztem az autót és kihúztam ugye a tételt, azt még ráírta a papírra de a többit már nem. Akkor elkezdte vakarni a fejét és mondta hogy ha ilyen jól aludt akkor biztos nem történt semmi probléma.
Cegléden tanultam vezetni, volt ott egy kis kifőzde, ahol ebédidőben mindig leparkoltunk és az oktatóm meghívta egy menüre a másik két tanulót. Mondtam neki, hogy én is fizetnék magamnak egy menüt, de utasított, hogy maradjak a kocsiban. Fogyózzak.
Vizsga idején megszakítottuk a vizsgát mert a vizsgabiztosnak is mindig fizetni szokta az ebédjét, hogy egy kicsit elnéző legyen a vizsgázóval. Az oktatóm később mondta, hogy már azért ilyen dagadt fejű a vizsgabiztos mert minden vizsgán meghívja kajálni. Ő meg mindig el is fogadja, lassan kizabálja a vagyonából:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!