Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Nektek már volt, hogy elfeledk...

Nektek már volt, hogy elfeledkeztetek, mikor tanultatok vezetni, hogy órátok lesz és nem mentetek el?

Figyelt kérdés
Ma ez történt velem, nagyon kínosan érzem magam, mert sose szoktam elfelejteni semmit, és most nem tudom, hogy holnap, hogy fogom felhívni új időpontért, vagy hogy mit is mondhatnék neki.

2017. márc. 1. 20:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer volt, hogy elaludtam és késtem fél órát.

Kellemetlen volt, de főleg nekem, mert ki kellett fizetnem az egész órát.

Szerintem sűrű bocsánatkérések közepette kérj új időpontot. Ha jó fej, akkor nem kéri el az ellógott órád árát.

2017. márc. 1. 20:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen sajnos megesett. Én mindig megkaptam a beosztást 1 hétre előre hogy mikor lesz óra stb... egy pénteki órára eredetileg délután 2 re volt lebeszélve hogy jelenésem van, de előtte lévő órán az oktató mondta hogy este 6 ra menjek pénteken mert dolga van akkor és így jönne ki a lépés. Én nekem tetszett is ez a verzió, nem is volt gond. Rá 1 órával később felhívott hogy inkább fújjuk le a pénteket ha nem nagy probléma és tegyük át szombat délelőtt 10 órára, mert előttem lévő tanulónak is jobb lenne a szombat és csak miattam már nem akar aznap pénteken órát tartani főleg hogy az autót is le kellett adnia stb... Lényeg hogy átraktuk szombatra, de én hülye nem írtam be a naptáramba hogy szombaton lesz és pénteken közölték velem hogy szombat délelőtt lesz túlóra amit nem kötelező, de ha akarok kis pluszt keresni akkor mehetek nyugodtan. Én reflexből vállaltam, el is mentek dolgozni és akkor 10:20 kor hívott az oktatóm hogy merre vagyok már meg minden, akkor égett is a fejem rendesen, nem győztem bocsánatot kérni tőle.

Persze azt az órát ami hivatalosan péntekre lett beírva nem fizettette ki, viszont azt pótolni kellett mielőbb így utána hétfőn csináltuk azt hogy mentem reggel és este is vezetni 45 percet, este úgy mentem hogy akkor megcsináltuk az éjszakai vezetést és onnan mentem rögtön éjszakás műszakba dolgozni. Oktatóm így is volt annyira jó fej hogy kérdezte hogy jó lesz-e nekem úgy hogy este 20:50 kor kezdjük el és 21:40 ig nyomjuk most azon az 5 percen nem múlik és elvezethetek a munkahelyemig, hogy ne kelljen utána még buszoznom.

Persze az oktatóm is bevállalta hogy hibás volt abban hogy összevissza variált, ráadásul az iskola tulajdonosa, az ő főnöke sem nézte jó szemmel a dolgot, mert ugye papírozás szempontjából is macerás volt úgy írni mindent hogy az jó legyen.

2017. márc. 1. 20:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen esetben sok oktató, iskola felszámolja az órát, ugyanis nem szóltál, hogy nem tudsz menni, nem adtál esélyt arra, hogy helyetted mással tudjanak gyakorolni.

Jobb esetben elnézik neked, hogy fölöslegesen várattad az oktatót, de az első variációt se veheted zokon.

2017. márc. 1. 21:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Soha, ugyanis már ahogy kiszálltam az autóból, már türelmetlenül vártam a következő hetet, hogy újra vezethessek, állandóan arra gondoltam :P
2017. márc. 1. 21:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én szerencsére kivételes eset voltam, nyáron csúcsba minden másnap tudtam menni vezetni, mindig felírtam és már előtte órákkal lelkiekben felkészültem, soha nem késtem. Aztán kórházba kerültem 14. óra után... majd amikor meggyógyultam, ismét hívtam és már másnap mehettem, folytathattam az órákat. Aztán 1 hónapra rá le is vizsgáztam elsőre. Máig se tudom, hogy hogyan, eléggé balek vagyok... pedig naponta vezetek..

Úgy tudom, hogy 15 perc késés után elveszik az óra. De ha az oktató késik be kell pótolni.

Ismerősöm most tanul vezetni, neki heti 1 órája van... mindig elfelejti szerencsétlen... be kell állítani a telefont fél órával előtte jelzésre...

2017. márc. 1. 22:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nagyon vártam az összes órámat és tűkön ültem. Csak 30 kellett szerencsére és meglett a jogsi. Viszont egyszer az oktatóm rossz időpontot küldött (Holnap 6ra van szabad hely) és reggel vártam rá, elment előttünk (gondoltam autót cserél mert én másikon tanulok) és 15perc után felhívtam, kiderült hogy lemaradt az "este"... Sűrű bocsánatkérések között mondta hogy jóváteszi, egy órát kaptam ingyen tőle a vizsga előtt, rengeteget segített, vizsgát végigdumálta a vb-vel stb.

Egyébként: ember vagy, előfordul, bocsánatot kérsz, valószínű felszámolják az óra árát, de ennyi.

2017. márc. 2. 20:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Rossz helyszínre emlékeztem, és a két helyszín közt kb 30 p buszozás volt. Felhívtam rögtön h hol van kiderült a másik találkozó pontnál vár.. na mondom. Aztán mondta h nincs gond és h jöjjek azt csak 1órát megyünk. Cikinek ciki ami történt veled de most nem tudsz mit tenni nem direkt volt.Hívd fel mindenképp ! Kérj elnézést. De legközelebb írd fel az időpontokat.
2017. márc. 5. 22:11
 8/9 anonim válasza:
100%

Én most tanulok vezetni.

Egyszer lekéstem a buszt, és késtem fél órát.

Hát nem örült neki az oktatóm, el is kérte az egész óradíjat..

de egyszer szerintem mindenkivel előfordulhat ilyesmi...

Egyébként nem értem nem hívott fel az okatatód, hogy hol vagy?

Mert engem biztos felhívott volna...

2017. márc. 5. 23:56
 9/9 anonim válasza:
100%
Én mindig felírtam a következő vezetést. Elfelejteni nem felejtettem el, de olyan volt, hogy közbe jött valami vagy beteg voltam és előtte felhívtam, aztán új időpontot keresett. Egyszer késtem 10 percet, de felhívott, én meg mondtam, hogy mindjárt ott vagyok. Tégeg nem hívott fel?
2017. máj. 22. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!