Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/20 anonim válasza:
A vaginális szüzességed előtt szeretnéd elveszteni?
12/20 érdeklődő35 válasza:
Csak a partnered szefetnéd "kompenzálni", megtartani amíg nem állsz készen a punciddal, vagy kívánod is?
13/20 anonim válasza:
Jo dolog. En mindig rászoktatom a barátnőm.
15/20 anonim válasza:
Kipróbálhatod. Volt már valami a popsidban? Ujj, fogkefe nyele vagy fésű nyele, zöldség? Szoktál játszani?
Bár hetero férfi vagyok, de nagyritkán én is szoktam magamat ott izgatni. Jóérzés egyszerűen, pedig én is nehezen értettem meg a célját.
Először otthon gyakorolj dildóval, vibrivel, vagy a fent említett tárgyakkal. Így kitapasztalod hogy mikor mit kell tennie a partnerednek. Szívesen segítek privátban neked, bár úgyis tiltanál mert kinézed belőlem a perverzt. :)
Mindegy, ha akarod te írhatsz.
17/20 anonim válasza:
Bocsi az offért, de ezen a szádba akartak hugyozni-n marha jot rohogtem :D:D en is probálkoztam már privátban felszedni itt csajt, de nem ilyen szoveggel. :D jaj de jo :D:D "Szia Peti vagyok, szádba hugyozhatok?" :D
18/20 anonim válasza:
Imádom ezeket, tényleg.
Van egy kérdés, (ha szexuális, ha nem) máris jönnek a "kulgy pucer kepet pls" privát üzenetek.
Mert másra sem vágyom, csak arra, hogy meztelen képeket küldüzgessek idegeneknek, meg a számba hugyozzanak, nem hazudok.
19/20 anonim válasza:
Ha izgat a dolog igen. Ezt neked kell eldöntened. Próbáld ki. Nem veszíthetsz semmit. Én szeretem nagyon a popósexet es kényeztetést. 23L
20/20 anonim válasza:
En imadom, isteni erzes! Probald ki, ha ujjazas sem bejovo, hagyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!