Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anális szexnél mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális szexnél mennyire hátrány, ha az amúgy is vastag farkam főleg a makk területén a legvastagabb?

Figyelt kérdés

Úgy értem gondolom az a kritikus pont, hiszen ha a makk már becsusszan a záróizmon, akkor már kicsit simább az ügy, de sok csaj nehezen lazul el.

A nagy méretem miatt eddig szinte már a behatolás kezdetén leállítottak, természetesen abbahagytam.

De vannak olyan csajok, akik kifejezetten könnyen tágulnak ilyen téren valamint ilyen típusú farokkal szemben is?

2019. aug. 3. 11:32
 1/9 anonim ***** válasza:
76%

Prostik között keress “méretfüggetlenül” análozo csajokat.

Persze érdemes külön is rákérdezni hogy nem csak marketingduma-e.

Kevés az ilyen de akad.

Civilek között is vannak, de őket általában nagyon lassan kell hozza szoktatni a termeléshez. Vannak jól táguló civilek is, nem kell feladni.

2019. aug. 3. 11:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, de nagyon kell vigyázni a partneredre ilyenkor
2019. aug. 3. 11:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az biztos hogy análnál nem igazán előny a vastag farok, mert eléggé fájdalmas tud lenni. Persze még a vékonyabb is, ha nincs megfelelő simizés, síkosító, finom ujjazás mindenképp kell. Nálam legalábbis kell, de szerintem ezt általánosságban is elmondhatom.
2019. aug. 3. 11:41
 4/9 A kérdező kommentje:

Alapvető, hogy mindennemű előjáték részét képezné, bármivel ellazitanám a partnert, masszázs, simi, bármi ami segít.

Csak ezt nem tudom elhitetni, hogy csak a kezdeti behatolás lesz kellemtlen, aztán mihelyst a makk benn van, onnantól gondolom nem vészes.

Finoman kellene, de lehet a sok síkosító és egy lendülettel való behatolás lenne a nyerő.

2019. aug. 3. 12:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Anális szex fájdalmas tud lenni.
2019. aug. 3. 14:34
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
Nekem 6 cm feletti és gond nélkül bement már pár lánynak, persze nem mindenki birja és elég nagy rutin kell hozzá. De ha bent van és odafigyelsz, akkor semmi gond, lehet tolni. A múlkor tele is tankoltam a csaj, utána nem is engedte egy ideig, hogy kihúzzam.
2019. aug. 4. 08:27
 7/9 A kérdező kommentje:
Előző igazán szerencsés vagy, nekem is nagy vágyam ez, valamint tuti aki könnyen tágul ott, mármint agyban elfogadja a tényt, tuti élvezi.
2019. aug. 4. 08:59
 8/9 anonim ***** válasza:

"Előző igazán szerencsés vagy, nekem is nagy vágyam ez, valamint tuti aki könnyen tágul ott, mármint agyban elfogadja a tényt, tuti élvezi."

Nem élvezi egy csaj sem, csak a férfinak akarnak megfelelni. Nincs prosztata, nincs élvezet. És ez végbél nem olyan mint a hüvely, hogy izgalom hatására tágul.

2019. szept. 7. 13:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Mivel a hüvely hátfala és a méh a közvetlen szomszédságban van, ez az oka, hogy nők élvezni tudják. Nekem 6 felett van, de odafigyeléssel gond nélkül bemegy. Ahová nem, oda a vékony is csak fájdalommal .
2019. okt. 9. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!