Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők tényleg ennyire kikotyogják milyen a férfi az ágyban?
Lefeküdtem egy lánnyal a héten, és a szex után mondta, hogy nem csalódott bennem. Nem igazán értettem ezért kicsit faggattam és végül kibökte, hogy az egyik exemtől tudja, hogy "tudom a dolgom".
Igazából számomra ebben az a különös, hogy tudtommal nincsenek túl jóban, szóval ezért nem is értem, és kérdeztem tőle, hogy gyakran beszélnek-e, mondta nem szoktak, csak egyszer szóba jött ez a dolog.
Na most a csaj újra keresett, hogy talákozunk-e.. Picit reménykedem benne, hogy ő is csacsogós, és eldicsekszik néhány barátnőjének, mert vannak olyan lányok a társaságban akikkel szívesen lefeküdnék még:D szóval remélem a nők számára fontos ez és az egymás közti visszajelzésekre hallgatnak, úgyhogy bízom benne jó helyzetből indulok más csajoknál is.
Nőket kérdezném, hogy ez mennyire reális? Inkább ne is reménykedjek ilyenben?
Jaj, erről egy bonanzás idézet jutott az eszembe: "Jó vagy az ágyban, és tetszel nekem ; lehetnél akár a hű kedvesem; de nem vagy hű , csak néha kedves; hozzám,... és a többiekhez." :)
Egyébként szerintem nem mintaszerű, vagy hogy mondjam, nem törvényszerű ez, hogy megbeszéli az aktuális barátnő az exeddel; szerintem az ilyesmi ritka; de egyébként lehet, hogy pont a te környezetedben ez jellemző. :)
Kérdező, bízhatsz benne, hogy az lesz, amiben reménykedsz. Nemigen van különbség fiúk és lányok között ebben a tekintetben, és nem kell arra gondolni, hogy minden részletet megbeszélnek, hanem éppen úgy, ahogyan mondod: annyit mondanak pl., hogy jól van eleresztve, vagy hogy tudja a dolgát. Nem kell ebben mást keresni, mint egy kis dicsekvést, hogy milyen jó partnere van, milyen boldog vele. És igen, a barátnők odafigyelnek az ilyesmire, és adandó alkalommal engednek a kiváncsiságuknak.
Tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!