Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért megsértődhet a barátom?
Análozni akar, és azt mondtam neki hogy ha felcsatolhatóssal először megd.ghatom én őt (az övénél jóval kisebb szerszámmal) akkor utána ő is akármikor jöhet fenékbe, de tudja hogy nem szívesen análoznék, és szeretném hogy érezze hogy nem akkora buli ám a másik felén lenni. Ráadásul egy pasinak még ott a prosztata ami élvezetet nyújt, nekem ott nincs semmi.
Na de ő teljesen felháborodott, két hete sima szex sincs és igaz nem érzem kellemetlennek közöttünk a dolgokat kicsit mégis az, olyan más és szinte mindenért hisztizik.
Ez ok a megsértődésre?
Szerintem teljesen feleslegesen hisztizik. Tök korrekt volt amit mondtál. Ha meg ezen besértődik, hát az is mutatja hogy nem éppen érett gondolkodású.
Nem mindenki vevő az análra, ezt nekünk férfiaknak el kell fogadni, nyilván mindenkinek vannak vágyai, de a szex nem egy olyan dolog ami csak egy emberről szól, kompromisszumokat kell kötni, és ha valamit nem szeret a másik, azt el kell fogadni.
Korrekt voltál hozzá,majd csak megbékél.
21F
Ha ezen megsértődött akkor már régen rossz. Arra utal, hogy Önt nem társnak tekinti csak egy darab sextárgynak, csak az számít amit ő szeretne. Ha most így van, akkor később bármi máson mi lesz?
Örüljön neki, ha megsértődött, legalább kibújt a szög a zsákból - zárja le a kapcsolatot. Mindenkinek jobb lesz, Ön is tud olyan párt keresni aki tiszteletben tartja a kéréseit és a "párja" is olyan párt magának aki szereti az anált és alárendelődik az akaratának.
"az övénél jóval kisebb szerszámmal"
Miért nem kb. akkorával, mint az övé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!