Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit néztek meg először az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit néztek meg először az ellenkező nemen? Mi az ideálotok? Milyen külsejű számotokra az álompasi/álomnő? És mi az "antizsáner"?

Figyelt kérdés

2019. aug. 3. 06:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
16%
Minimum 20 centis legyen neki
2019. aug. 3. 06:07
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Úgy egyben nézem meg, aztán az arcát. Egyébként a kicsi, vékony nők az ideálom.
2019. aug. 3. 06:22
 3/11 anonim ***** válasza:
83%

1, Lábfej, arc, szem, amit megnézek egy nőn először; 2, Egy domináns nő az ideálom;

3, [link]

4, [link]

2019. aug. 3. 06:26
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Először az arcát(szem, szakáll, száj, mosoly) utána a kezeit, körmetit.

Az ideális pasim magas, enyhén kidolgozott testű, szakállas, inteligens pasi, aki tekintélyt parancsol.

L

2019. aug. 3. 07:10
 5/11 anonim ***** válasza:
28%

Első az arca. Aztán a teste, járása.

Nekem az álom külső: 165cm magas, nagyon fehér bőr, mellei közepesek legyenek, szép kerek fenék, baba punci(tudom hogy ez csak az első meztelen találkozásnál derül ki), szép világos barna haj

2019. aug. 3. 07:19
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én az arcát. Imádom ha egy pasi édesen tud mosolyogni és aztán a szemét és előny ha van borostája. Aztán a kezét majd a lábát (nem a lábfejét) majd a hasát. Nem szeretem a sovány pasikat. De persze ezek mit sem számítanak ha nem magasabb tőlem egy 20 centivel. Én 165 vagyok.
2019. aug. 3. 08:24
 7/11 anonim ***** válasza:
31%
Először az összképet, majd arc, szem, haj, aztán kéz. Az idealom a zoldszemű sotetszokehaju srácok és a nagyon fehérbőrű zoldszemu és sötét hajú lányok. Nincs konkrét álom pasi se no. Antizsanarem csak az ápolatlan emberek.18L
2019. aug. 3. 08:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Először az arcát nezem meg, imadom ha egy pasinak aranyos mosolya van, es szep szeme. Nincs kimondottan idealom,magas legyen,igenyes,sportos testalkatú.

Ami kizáró dolog nálam ha tul vékony, vagy elhízott, ápolatlan, csunya fogu

2019. aug. 3. 10:35
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Először az arcot, és a testmagasságot.

Arcra ívelt, sima, letisztult vonalakkal bájosan aranyos, lányos megjelenésű, mellé szép, barna szem, hosszú barna haj.

A magasság 150-nel, a súly 40-el kezdődő szám.

Kis kézfej, keskeny vállak, törékeny alkat, a testéhz arányosan illő méretű mellek.

Mint párom. De anélkül, hogy őt mutatnám, így tudom szemléltetni:

[link]

Antizsáner értelemszerűen az ennek ellentéte. Nagydarab, asztallap hát, combos, tenyeres-talpas, nagy lábú, széles vállú, magas, kövér, hegyomlás méretű nők.

[link]

2019. aug. 3. 11:17
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,mindenkinek ment a zöld kéz vagy a kék, kivéve az 1.-nek, és a biszexuális 18 éves lánynak,ugyanis a kérdést a heteroszexualításba tettem fel,értelemszerűen az ellenkező nemű ideálokra voltam kíváncsi! Nekik természetesen a piros kéz ment.
2019. aug. 3. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!