Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Veletek volt olyan, hogy az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek volt olyan, hogy az ellenkező nemű partner szinte felajánlkozott, és Ti megfutamodtatok? (Mert úgy éreztétek, az aktusnál kevesek lennétek a partner számára, és esetleg szégyenbe maradnátok. )

Figyelt kérdés

Illetve volt, olyan, hogy udvarlással 80-100% esélyed lett volna az aktushoz és inkább nem vállaltátok be a fenti okok miatt.

Megbántátok? Mert véleményem szerint ilyen esetben ha mondjuk, le is fekszik a „profinak” képzelt illetővel, és mégis bénázik, akkor sincs semmi mert legfeljebb szétmennek. DE (!) legalább megpróbálta.

A nemeteket ha lehet írjátok le. Illetve aki akarja a kort is.

2019. márc. 2. 14:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, volt ilyen. Igaz, megpróbáltuk, de annyira elcsesztem a dolgot, a farkam se nagyon akart felállni, meg egyszerűen túlizgultam. Végül megmondtam a lánynak, hogy olyan pasit érdemel, aki kielégíti, nőként tud bánni vele. Persze ő nem akart szakítani, de én már nem láttam értelmét. Elbuktam, kudarcot vallottam, rájöttem, hogy nem nekem való az ilyesmi. Ennek már amúgy több éve.

F26

2019. márc. 2. 14:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem futamodtam meg, hanem belekezdtünk, aztán már az előjátéknál elélveztem, ahogy a csaj verte egy kicsit a farkam :) Annyira nem éltem meg negatívan a dolgot, bár segített az önbizalmamon, hogy megdugtam egy másik alkalommal. Emiatt (is) azért gátlásos vagyok sokszor, és kezdeményezni is nehezen tudok. 22f
2019. márc. 2. 22:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Az első egy örök vesztes.És akinek eszébejut ilyesmi az is az. 16 éves vagyok. 15cm a farkam. Egy tapasztalt 22 évessel feküdtem le. Ugyan ez volt egy picit a fejembe. De leszartam. És a nő is és én is elélveztünk nem is egyszer. Pedig azért volt dolga elég sok pasival..;) nem az a lényeg, hogy mennyire vagy az ő szintjén. Ha ugyanolyan kaliber lennél, de nem lenne meg a kellő hozzáállásod csak még mókásabb lenne a helyzet. Ha meg van a kettőtök vonzzalma, akkor adj bele mindent és élvezd ki;)
2019. márc. 30. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!