Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt olyan, hogy az ellenkező nemű partner szinte felajánlkozott, és Ti megfutamodtatok? (Mert úgy éreztétek, az aktusnál kevesek lennétek a partner számára, és esetleg szégyenbe maradnátok. )
Illetve volt, olyan, hogy udvarlással 80-100% esélyed lett volna az aktushoz és inkább nem vállaltátok be a fenti okok miatt.
Megbántátok? Mert véleményem szerint ilyen esetben ha mondjuk, le is fekszik a „profinak” képzelt illetővel, és mégis bénázik, akkor sincs semmi mert legfeljebb szétmennek. DE (!) legalább megpróbálta.
A nemeteket ha lehet írjátok le. Illetve aki akarja a kort is.
Igen, volt ilyen. Igaz, megpróbáltuk, de annyira elcsesztem a dolgot, a farkam se nagyon akart felállni, meg egyszerűen túlizgultam. Végül megmondtam a lánynak, hogy olyan pasit érdemel, aki kielégíti, nőként tud bánni vele. Persze ő nem akart szakítani, de én már nem láttam értelmét. Elbuktam, kudarcot vallottam, rájöttem, hogy nem nekem való az ilyesmi. Ennek már amúgy több éve.
F26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!