Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet kedvesen felvezetni a férfi párunknak, hogy borotválja le legalább csak egy kicsit a nemi szervénél?
Megsimogatod a szerszámát, és megkérdezed, hogy nem lenne e jobb szerinte csupaszon? Sokkal érzékenyebb úgy a bőr.
Én se akartam régebben leborotválni, de az akkori barátom engem így beszélt rá, és innen is köszönöm neki!
Fel is ajánlhatod neki, hogy segítesz a borotválásban. Ebből egy szép kis aktus is kisülhet a végére. :D
Nem sértőn - hangsúlyozva hogy neked így is tetszik, különösen a hímvessző - megmondod neki, hogy izgalmasnak tartanád ha fazonírozná. Hivatkozhatsz a korábbi kapcsolatodra, de az nem mindig szerencsés (az ex-el összehasonlítgatni).
Nem kell túlkomplikálni, konspiratív kémregényes módszert kitalálni. Nyíltan, egyszerűen a XXI. században ez már nem túl nagy kérés :)
Ha megteszi akkor adj pozitív visszacsatolást, dicsérd meg.
Ilyen igénytelen emberrel én szóba sem állnék.
Egyébként mit kell kertelni? Büdös/kellemetlen, borotváld le.
Én őszintém az arcukba mondom hogy borotváld le vagy nem lesz semmi.
Ha nem tetszik neki ott az ajtó.
Nem csinálok belőle nagy ügyet.
De ha én fordotok magamra annyi időt hogy puha selymes szőrtelen legyek akkor ne akarja a -szörös faszát a számba dugni.
"Szívem, mi lenne ha egy kicsit leborotválnád a f*rkadn@l a szőrt, h még odaadobban tudjalak sz*pni?" :)
Pl így
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!